Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2007 11:05 - Шопинг-моя любов
Автор: benra Категория: Забавление   
Прочетен: 5128 Коментари: 26 Гласове:
0

Последна промяна: 20.12.2007 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много обичам да пазарувам.Ще кажете - да бе, да, не може да бъде.Ама верно ли? 
Ирония ли долавям, ирония!?Е, не сте прави...мъже!Ама никак не сте. Представяте ли си ако на вас се налагаше да изминете тези километри шопинг, да влизате от магазин в магазин, да се срещате с млади и усмихнати продавачки, готови на всичко, за да изпразнят джобовете, портмонетата, кретидните, дебитните, та и личните ви карти.Банковите, не банковите, семейните сметки, а защо не-и семейните огнища... След което да изминете отново същите километри, ама този път с препълнени ръце и изпразнени джобове и там квото друго казахме, евентуално, (а може и нещо в бонус).Да не говорим,че сте паркирали на м.....а си, а дори и на м.....а си места за паркиране почти е нямало.Не се хилете саркастично-хедонично самодоволно, че има паркинг пред Художествената. Първо на първо-ако не знаете, да ви кажа, че въпросната Художествена, или така наречения площад Батенберг хич не са в центъра ,когато става въпрос за пазаруване, за коледно пазаруване,особено за връщане от коледно пазаруване. Второ на второ ако не знаете да знаете - в момента там има рампа за сноуборд. Мдаа-правилно чухте -планината е слязла в центъра на София.По Коледа стават чудеса. Та по случай чудесата и пазаруването сте се позаклещили между едно Чероки и едно трабантче - дет се вика ако нещо...ще викнете двама трима строители от близкия строеж и ще мръднете трабантчето.Представихте ли си го? Вече гледате по друг начин на женската любов към пазаруването,нали?А на тези,които на четвъртото изречение са възкликнали - хе-хе, аз пазарувам само в Молове  ще кажа - Браво, момчета, уважавам смели и жертвоготовни мъже, които самоотвержено се отдават на шопинг не само в мосю Бриколаж или Практикер, браво!
  
И така, както вече споделих чистосърдечно и откровено - харесвам,обичам, обожавам да пазарувам! Такова предколедно настроение ме обзема в началото на декември,че всяка способност за разумно или практично мислене остава да си празнува Андреевден до края на годината. И вчера празнуваше здравият ми разум и забрави да ми напомни, че на пазар с токчета НЕ СЕ ходи.особено, когато е зима, особено,когато улиците са покрити с тънък лед, особено когато...а бе -НИКОГА! Поне в моя случай де. Може да има дами,които са овладяли до съвършенство балансирането по тънък лед с тънък ток и 20 торби,разпределени неравномерно в две ръце. Аз не съм от тях. Мисля да изкарам курс, ама догодина, че сега време не остана..пък и токчета. Осъзнах невъзможността, когато стъпих на тротоара - левият ми крак пое надясно, а десният на ляво. Естествено, това беше знак и естествено-аз не го разчетох.Защото здравият ми разум е във ваканция. Не се върнах,не се преобух, продължих да си мисля,че съм красива и секси -демек способна на всичко. Овършах 3-4 магазина, купих каквото си бях наумила, каквото не си бях наумила и разни други неща, които се наричат-спонтанни покупки и щуро-доволна поех към поредното изкушение за неукротимата ми шопинг страст. Магазинът ме примамваше с обещаващи табели -голямо коледно намаление, до 50 %. Е, как да не влезеш ?А не си влязъл, а си пропуснал далаверата.Видях,че и други колежки по хоби задръстват вратата и хукнах.Ами ако изкупят голямото коледно намаление до 50 процента преди мен?!Не мога да се задоволя с някакви си 20,10 или 5 процента...Не! Не съм такъв човек. Стиснах здраво торбите и хукнах.Или поне си мислех,че хуквам.Въобразявах си,че хуквам?Може би сънувах, че хуквам?Вероятно сънувам - тази мисъл ми премина през не много пълната глава и се заклещи между две звездички,които се бутаха в стремежа си да излязат навън. 
- Добре ли сте? - ммм, какво хубаво лице.
- Добре ли сте?-повтори хубавото лице, правейки опити да ми вземе торбите.
Стиснах ги здраво и викнах: 
- Крадеееец!Ограбват ме! - вероятно сънувах, че викам, защото хубавото лице продължи да дърпа торбите, а полицай не се появи. Дори случайните зяпачи, образували кръг около лежащата ми особа не помръднаха.
Мъжът, явно освен хубаво лице имаше и здрави мускули, защото на третото дръпване успя да ме обезторби. Вероятно тренира,ммм...дори през сакото личи. На четвъртото дръпване вече го прегръщах. Ама не пожелателно, да не си помислите.Просто при всеки опит да стъпя, левият ми крак поддаваше, аз залитах, той ме хващаше през кръста със здравите си ръце -ммм...вероятно тренира..ммм- а аз,водена от едничък страх да не се срина отново обвивах ръце през врата му.И така 10-15 пъти, докато си станахме близки.
- Миришеш хубаво - хубавото му лице опираше моето
- Токчето ми..няма го - очите ми го гледаха тъжно
- Ще купим нови - здравата му прегръдка ммм...вероятно тренира..ммм -подсказваше,че в близките часове, а може би дни, ботуши няма да са ми нужни
- Не мога да вървя - гласът ми трепереше неуверено досами  долната му устна
- Ще те нося до където трябва - здравите му ръце вероятно тренира..ммм  обещаваха - до края на света!
- ГоспожА, добре ли сте???-един клошар се беше надвесил над мен и се опитваше да ми изтръгне торбите от ръцете.-Събудете се, госпожА!
-ГоспожА..да ви помогнем?
А нема нужда - си помислих,отваряйки очи и  оглеждайки се трескаво за онзи с мускулите.Не ми се викаше, дано сега сънувам!Дано съм изпаднала в безсъзнание в здравите му ръце, носещи ме към края на света(или поне към спалнята) и аз сънувам кошмар.
Да, ама не.
- Благодаря, ще се оправя - казах, опирайки се на стенния часовник, купен вече не помня за кого.
Човекът понечи да ми подаде токчето:
- Е, у оная дупка се беше заклещило, пустото - въртеше го съжалително в ръце
-Ма, госпожА, кой оди с такива токчета у това време?? - съжалението му беше върхът на унижението ми.И без това дънките ми се бяха сцепили при падането, а икономичното супермодно,суперкъсо,супертясно якенце едва покриваше голия ми кръст.
- ГоспожА, ако искате, можем да ви го зачукам - долових надежда?
По Дяволите!, не исках да ми го зачуква!
- А нема нужда - произнесох този път наглас -отсреща има разпродажба..на ботуши.
Малкото ми останало достойнство закуцука към голямата Коледна разпродажба до 50 процента, прикривайки с торбите оголеното си страдание. Дано разпродават и панталони, или поли..или поне чорапогащници...или пък работни престилки. 
- Фръцла - мъжът размахваше токчето зад гърба ми, а оня с мускулите го нямаше никакъв. Вероятно тренира...



Тагове:   моя,   шопинг,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. buboleche - ахахаха
20.12.2007 11:19
разсмя ме :))
цитирай
2. sowhat - сладурана
20.12.2007 11:27
вероятно тренираш :) бени :)
цитирай
3. benra - :-)
20.12.2007 11:33
тренирам...усилено..вече:-)))
Усмихнат ден ви желая, момичета!sow,bub!
цитирай
4. анонимен - Страхотен стил
20.12.2007 11:44
имаш! Поздравления! Продължавай все така, ще те чета с нарастващ интерес!

Весели празници!
Bambiliana
цитирай
5. benra - Bambiliana,
20.12.2007 11:45
Благодаря ти:-)
цитирай
6. fenris - готино
20.12.2007 12:01
свежо, яко, като се сетя ще кажа и още!
цитирай
7. patilan - shopping...my favourite sin!
20.12.2007 12:02
Аз също съм болен, въпреки че съм мъж!!
цитирай
8. benra - хи-хи
20.12.2007 12:05
fenris, благодаря, мерси, тенкю!!!:-)
patilan,колега, и нали разбра - на пазар без токчета - само ако не искаш да те прегръща мечта:-)
цитирай
9. анонимен - Мизерия!
20.12.2007 15:00
Баси, намерила с какво да се хвали! Шопинг! Явно се чувстваш нещастна щом пазаруваш така. Учените така твърдят. И вземи пазарувай след Коледа, ще е по-евтино.
цитирай
10. nightdaughter - Ееееее...
20.12.2007 15:03
Напоследък само чета как мадамите си обуват токчета в тая поледица ... Тц, тц, тц, взех да осъзнавам ползата от разумните бащи на суетни девойки. Е, ти сигурно сама си решаваш :D но явно суетата надделява. А после ... сънуваш.
Бтв, чеситити ботушки. Отново ли са на токчета?
цитирай
11. benra - анонимен,
20.12.2007 15:10
знам какво да ти купя за Коледа-малко усмивки.Знам един магазин-пуснаха ги на разпродажба:-)))Бих ти купила и чувство за хумор, но все още не са пуснали в продажба, камо ли на разпродажба.Весели празници ти желая и усмихнати!

nightdaughter:-))а не, днес съм на нисък ток-само 8- сантиметров:-)))Поздрави!
цитирай
12. nightdaughter - Ееееермм...
20.12.2007 15:23
.. 8 сантиметра нисък ток ли е?? Признавам те за човек с доста добре развит вестибулярен апарат.
Аз на 4 сантиметров ток падам, а ако обуя 8 сантиметров ще ми трябва... някой, който тренира :D :)
цитирай
13. benra - :-))))))
20.12.2007 15:25
пожелавам ти ако ти се случи недай си Боже(тук чукам три пъти на дърво, завъртам се три пъти около остта си, плюя три пъти зад гърба си,дърпам си лявото ухо, после и дясното и издавам специфичен звук с устни-пу пу пу), та ако...да не сънуваш, а да те вдигне някой трениран или пък някой любим:-)
цитирай
14. galinabg - ха-ха-ха,
20.12.2007 16:14
разказала си го невероятно!:))))))
цитирай
15. benra - galina,
20.12.2007 16:40
благодаря:-)))
цитирай
16. maymi - Приятно, хубаво, изненада...
20.12.2007 18:56
Чудех се на къде ще отиде :)))
Поздрав!
цитирай
17. rimij - Обожавам думата
20.12.2007 20:32
шопинг!
цитирай
18. enjoy6 - И аз практикувам шопингтерапията!
20.12.2007 20:49
Много е гот пазаруването и не само по Коледа, а изобщо! Развесели ме и ме направи съпричастна!
Много усмивки и весели празници!!!
цитирай
19. анонимен - Присъединявам се към хвалебств...
20.12.2007 20:50
Присъединявам се към хвалебствосипещите. Наистина ми хареса.
Баба Жаба
цитирай
20. cindy - Готино е!:)
20.12.2007 21:32
И аз я обичам тази терапия, но по време на Коледа не мога да я трая. Още баща ми преди години казваше, че всички боклуци ги вадят по Коледа и хората от немай-къде заради пустите подаръци купуват какво ли не.
А ако трябва да съм сериозна - тук в БГ даже и едни намаления не могат да направят като хората. То какво ли могат! :)))))))))))
цитирай
21. liz - Въпреки че се числя към страдащите ...
21.12.2007 01:07
Въпреки че се числя към страдащите от рядката болест наречена "шопинг алергия" (при влизане в магазин и по-старателно ровене получавам главоболие, сърцебиене и насълзяване на очите, нетърпение да се махна колкото се може по-скоро) и самата идея за високи токчета, още повече върху лед ме праща в най-адските дебри на моите кошмари (а, впрочем, от къде ги намери тези мили и любезни продавачки?! Такова животно още не съм срещала?) гореописаната историйка ми подейства силно освежаващо. Много готино, продължавай в същия дух и поздрави за празниците! ;)
цитирай
22. pach - Расмя и мен :-)
21.12.2007 09:10
-километри шопинг
-изпразнят джобовете
-паркирали на м.....а си
-на вас се налагаше
и т.н. и т.н.
Ама ние мъжете точно поради това мразим да ни влачите с вас по магазините!!!
:-)))))))))))))))
цитирай
23. olive - Един съвет от мен.
21.12.2007 09:34
На shopping само с маратонки или ниски обувки...както най-вероятно и сама си разбрала. Няма подути крака и червени дупета. А sexy можеш да бъдеш и после, с всичките нови придобивки.:)
Поздрави и весели празници!
цитирай
24. benra - :-)))
21.12.2007 09:50
Привет на всички, писали-maymi,rimij,enjoy6,баба Жаба,cindy,liz,pach,olive - хайде на пазар:-))))!
Благодаря ви за милите думи и се радвам,че съм ви усмихнала! Пожелавам ви Весели и щастливи празници!
цитирай
25. анонимен - ...
21.12.2007 11:20
http://emotewar.com/users.php?user=miro_metal
цитирай
26. анонимен - macka, davai v s16tiq duh!!!!!!
22.12.2007 17:37
macka, davai v s16tiq duh!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: benra
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4392783
Постинги: 739
Коментари: 12621
Гласове: 29486
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031