Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2020 08:44 - COVID-19: предлог за световно управление и тоталитаризъм
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 673 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 15.04.2020 08:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

COVID-19: предлог за световно управление и тоталитаризъм

 8 април 2020 г. ренегат 

http://www.renegadetribune.com/covid-19-a-pretext-for-world-government-and-totalitarianism/?fbclid=IwAR3YwwyYMMmCB2MmXcSvPtDvIpfWfVgDDcFSQCmcyWy3TPK1kHcuEk9k398

От Кърт Ниммо

Лудото за кризата на COVID-19 е колко лесно е държавата и нейните медии да плашат обществото и да манипулират информираните граждани, за да приемат икономическа и социална обезглавяване.

Заслепени от страшни заглавия, основани на ирационални спекулации - впоследствие преработени надолу и публикувани на страница C-23 на корпоративните вестници, изискващи спасяване - американският народ е приел авторитарни мерки, уж наложени за спечелване на битка срещу невидим враг.

Сега сме извън точката на връщане. Нанесените икономически и социални щети вече поеха тежко и ще се влошат по-дългите здравни бюрократи, управители на държавата, а един забележително несигурен президент и неговите апаратчици изискват да останем в затвора в домовете си, изплашени от бъг на държавата и нейните медии измислиха измислено като ненаситна и неизбежна Горгона на Съдбата.

image Barbara McKenzie@BarbaraMcK42    

The COVID-19 crisis has been engineered by Bill Gates from seasonal flu in order to crash the global economy, normalise authoritarianism, and further the elites" goal of one world government. https://stovouno.org/2020/04/03/covid-19-bill-gates-engineers-a-global-crisis-from-seasonal-flu/ 

image COVID-19: Bill Gates Engineers a Global Crisis from Seasonal Flu

Bill Gates coldbloodedly engineers a pandemic crisis from seasonal flu, putting the world’s economy into lockdown and causing immense harm to millions.

stovouno.org   535 1:57 AM - Apr 4, 2020 Twitter Ads info and privacy   449 people are talking about this      

 

Скот С. Съвети , президент на Националната здравна федерация, пише:

През февруари 2020 г. Световната здравна организация (СЗО) - винаги известна с точността или последователността си - обяви „пандемия“ за коронавируса и заяви, че смъртността от новата коронавирусна болест, сега определена като COVID-19, е била 3,4%, докато че за сезонния грип беше 0,1%. Разбира се, информационните медии тичаха с тези номера и разпръскваха страшни заглавия по света, заявявайки колко по-смъртоносен е този нов вирус от сезонния грип. Проблемът с твърдението на СЗО обаче беше, че те приложиха две различни формули за двата вируса. За болестта COVID-19, например, те просто не преброиха нито един от леките случаи на COVID-19, които се разрешиха; все пак те се справиха със сезонния грип. Ако СЗО трябва да прилага същата формула при случаи на сезонен грип, както при случаите със COVID-19,

С други думи, глобалистката СЗО - по същество PR група за транснационална Big Pharma и това, което трябва да се счита за здравно-индустриалния комплекс - е замесена в мащабна измама.

Кампанията за аградизация и пропаганда на COVID-19 не е просто схема за връзки с обществеността на Big Pharma и нейните силно съмнителни - и често смъртоносни - ваксини. Той служи и за прикритие на авторитарни мерки, които управляващият елит планира да предприеме от десетилетия, мерки, предназначени да наблюдават и контролират всичко, което правите. Хеликоптерите на Оруел, надничащи в прозорците на спалнята в търсене на сексуални нарушители - или дронове в търсене на заразени и заподозряни ваксини, са сега страхотна реалност.

image Zalasta@Zalasta    

Here French historian Mathilde Larrиre compares the current political context with Orwell"s famous dystopia, 1984, thanks to a subtle pun based on the disease"s name (Covid 19) https://twitter.com/LarrereMathilde/status/1246350318557900802 

Mathilde Larrere@LarrereMathilde  

 

image   482 1:30 PM - Apr 4, 2020 Twitter Ads info and privacy   118 people are talking about this      

 

9/11 не беше достатъчен. Обхватът на фалшивите мерки и авторитарните мерки на събитието за фалшиво събитие бяха ограничени и в крайна сметка бяха заглушени. Перспективата на терористите, обитаващи пещерата, които нанасят мръсни атентати срещу детски градини и други злобни действия на дяволството, имаха ограничена ефективност и сравнително кратък срок на годност.

Въпреки това, невидим вирус, представен като пандемия наравно с Черната смърт, е далеч по-ефективен от карикатурен немезид като Осама бин Ладен в непрекъснатите усилия за придвижване на добитък - както ни смятат нашите владетели - в предпочитаната посока.

В допълнение към „интелигентното“ наблюдение и контрол на популацията, вирусната паника се манипулира, за да покрие и прехвърли вината за разрушена икономика.

„Икономиката вече се колебаеше. Лъжливият бум, стимулиран от десетилетие паричен мет, вероятно се превръща в бюст дори преди вируса “, пише Кийт Вайнер .

Истинските виновници, които настояват за икономически срив - глобалистическата финансова класа и родни корпоративни фашисти - искат да придадат пляскане на икономическите спирачки и сваляне на вече несигурна къща от карти на вирус, който засега е малко по-лош от сезонния грип, ако това е така.

Вече е очевидно, че цялостно пропагандираното население ще приеме лесно това, което представлява домашен арест и безсмислените авторитарни искания на държавата - не излизайте навън, не влизайте в магазина за хранителни стоки или в аптеката, модата направи сам маски на тениски и филтри за пещи, докоснете съседите си, ако подозирате за инфекция, осъдете подготвителите като егоистични запаси и т.н.

Нашето бъдеще вече не се съмнява. Изродите на психопатичния контрол ни насочват към световния тоталитаризъм. Хенри Кисинджър наскоро се застъпи толкова много в журнала на "Улицата на войната", следвайки подобен призив от бившия "правилно уважаван" канцлер на касата Гордън Браун.

image Aphorist image@People1stPlanet    

Henry Kissinger calls for a New Post-Covid World Order: https://www.opednews.com/articles/Henry-Kissinger-calls-for-by-Mike-Whitney-Corona-Virus-Coronavirus-Covid-19_Henry-Kissinger-200406-107.html 

image   13 7:14 PM - Apr 6, 2020 Twitter Ads info and privacy   32 people are talking about this      

 

Вирусът постигна онова, което войната срещу произведения терор не можеше да оттегли - подтиквайки ни със страх към икономическите и социални разрушения.

Тази статия първоначално се появи в друг ден в империята .

  •  Бабин Яр: критични въпроси и коментари
  • Кардиналът на Ватикана Джордж Пел е освободен от затвора и осъжданията за сексуално насилие над детето му са отменени 
image ренегат

Благодарим ви, че сте читател на този сайт. Вашите приноси правят всичко това възможно. Можете да изпратите поддръжка на: Kyle Hunt, PO Box 1052, Sorrento FL 32776. Биткойн адрес: 1AfppjYZddJzc2C15PXKMsnyBPjPJQezwA

Също може да харесате

image
Планът на Белия дом да удуши Иран  4 ноември 2019 г. 
  image
Централните банки вече са готови да открият своя „смел нов свят“  31 август 2016 г. 
  image
Парализа на волята за живот  5 август 2015 г.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. eva666 - 6*** http://www.renegadetribune.com/
15.04.2020 09:02
много е добър сайта - , и превода, става )
Благодаря,захари..
бъди здрав, и все така..'на пост'..
джулия
цитирай
2. zahariada - ЕВА666 Да
15.04.2020 09:15
И аз благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756434
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031