Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2014 22:00 - Гордея се с Президента
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 11126 Коментари: 31 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес гледах Панорама. Гост беше Плевнелиев. Отначало гледах с половин око и слушах с половин ухо. Но Прездинтът някак успя да грабне вниманието ми. За пореден път се убедих, че това е един от малкото български политици на високо равнище, който е истински, убеден, позитивен БЪЛГАРИН.
Българин, който гледа и мисли само за доброто на Родината. 
Българин, който обича България повече от Русия и повече от всичко друго.

За пореден път си отговарям на въпроса КОЙ поръчва и КОЙ плаща масираната постоянна, отвратителна очерняща PR кампания срещу Плевнелиев.
Това е този КОЙто иска България да бъде хаотична държава, подченана и поробена от великите сили на злото.
Благодаря на Бог, че имаме такъв добър Президент. И се моля да бъде здрав и силен, за да може да устои на атаките на злото, за да може и България да получи и реализира шанса си да се върне там където ѝ е мястото.

Знам, че някои от четящите няма да се съгласят с мен. Но апелирам тези от тях, които смятат, че могат да мислят, да задействат тази си способност; да се заслушат в аргументите на Плевнелиев и да си отговорят на въпроса дали харесват тези, които мразят държавния глава. Отговорът на този въпрос ще им помогне да открехнат завесата на лъжата и ще им даде шанс да зърнат истината. А от тях зависи дали ще продължат да бъдат с нея, или ще останат с кафяво-червената отрова, която им продават медиите на задкулисието.



Гласувай:
26



1. ssvetozar - Аз съм гласувал за него,
14.11.2014 22:13
но не защото особено го харесвам, а като "по-малкото зло".
За позицията за Русия му свалям шапка, но не ми харесва как се мазни на турците.
цитирай
2. drugi - Не се мазни на турците
14.11.2014 22:18
Това са измислиците на новините на Пеевски.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Черният пиар президентът си прави сам
15.11.2014 00:34
Няма как три години да е държаван глава, подкрепящата го партия да е повечеот три години във властта и той да говори, че някой му пречи.
-Ченгетата, комунистите...Ами най комунистическото правителство /с брой бивши членове на БКП/ е това което е днес на власт. Ченгетата също не са малко в изпълнителната власт. Та той също е продукт на партия и Комсомол.
-Полуистина
Когато говорим за КТБ а се обграждаме с хора на най големия длъжник на страната-Кюлев, когато съпругата ти работи за този мошеник и крадец и говориш за местност, за разкриване на кредитни досиета е полуистина. Истината е, че си подлога на корпоративни интереси.
-Когато говориш за лошия живков, а баща ти е бил в апарата на БКП и си отгледан, възпитан, изучен от субсидиит и членския внос издържали тази партия трябва да имаш честта да кожеш, че и той и родителите му са обслужвали пряко режима на Живков. Тогава ще е истина, а не полуистина.
Борисов е харесван от много българи, че не усуква нещата, а плевнелиев никой не го брои вече за жив.Ако ГЕРБ го посочат отново за кандидат това ще е пътят по който ще се сринат
цитирай
4. valentinsent - Не е
15.11.2014 04:44
точно това, което трябва да е един президент, но в сравнение с предишните е направо златен. Особено продажника Първанов дълго ще се помни ама не с добро.
цитирай
5. lado - Гордост и предразсъдъци
15.11.2014 04:57
Гордей се бе, кой ти пречи? А че Плесенлиев е номенклатурна издънка, идиот, лъжец =спор няма. Искаш ли доказателства? Нема да ги видиш. Дори да са големи като Титаник и да са ти у задния двор.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздрав! Такава е истината...
15.11.2014 08:45
Качествата и добродетелите могат да бъдат оценени само от качествените и добродетелните. Останалите могат само да плюят... Поздравявам те за постинга, с който си защитил един достоен български президент, политик и човек!
цитирай
7. drugi - Гордей се бе, кой ти пречи? А че Пл...
15.11.2014 09:08
lado написа:
Гордей се бе, кой ти пречи? А че Плесенлиев е номенклатурна издънка, идиот, лъжец =спор няма. Искаш ли доказателства? Нема да ги видиш. Дори да са големи като Титаник и да са ти у задния двор.

Тъй де. Няма да ги видя, защото няма такива. Единствените аргументи срещу Плевнелиев са продукция от фабриката за опорни точки Кремъл, подарени на "Позитано" 20
цитирай
8. vmir - Не съм гледал телевизия снощи, но Плевнелиев за мен безспорно е най-адекватният ни и читав президент.
15.11.2014 09:21
Причината ми е абсолютно лична - Плевнелиев пръв потвърждава представите, които съм си изградил за въпросите и позициите му на съекипник с правителството в европейското развитие на България, които подобават на позицията му далеч преди да бъде предложен и избран за президент. Радвам се, че най-накрая се намери президент, който да отговаря на представите ми, които съм описвал в постинги преди избирането му за президент.

Естествено е ония, които не подозират, че интелигентността предполага да положиш необходимите усилия да си изградиш детайлна предварителна представа за очакванията си, а след срещата им с реалността да бъдеш честен поне пред себе си да признаеш в какво и защо се разминават, да не харесват читавите и честни хора. Естествено е дори да ги ненавиждат, когато са на отговорни позиции във властта. Защото примитивните, нагли и алчни типове се задоволяват с имитации на лични представи, които заимстват според случая и според това каква им е моментната лична или групова изгода. А за интелигентния човек користното скъсяване на личния хоризонт е доста лесно за разпознаване и затова примитивните у нас толкова силно мразят читавите и кадърните или виждат в тях своите душмани и кандидат - господари дори, когато кадърните са наврени от простаците в миша дупка и никога не са се показвали извън нея.

Елементарен пример - спомнят ли си критиците на Плевнелиев, че конкурента му на изборите лансираше идеята, че функцията на президентството била да бъде опозиция на правителството??? За мен подобна представа е неописуемо бедствие за една държава, особено пък бореща се за място под слънцето като България, и това бедствие е съизмеримо с нивото на измамените български кандидат-тарикати, но знам, че за простаците и плювачите тя е дори атрактивна. Единствения шанс да предотвратя адвокатстванията за нея и хоровото им припяване от арогантни лицемери и гювечари, готови да продат държавата си за жърти стотинки е да кажа, че сега ВВ1951 ще долети да адвокатства за ролята на "социалния президент". И тези малоумници са готови да удавят държавата си в безкраен хаос и анархия, защото Плевнелиев бил комсомолски секретар!

Аз съм един измежду малкото, успели да се измъкнат по комунистическо от тъпия досаден комсомол, но за такова държавно самоубийство настоящите критикари на комсомола да си разиграват бездарните сценки без мен.

цитирай
9. sande - В страната на омразите е така ...
15.11.2014 10:15
"За пореден път си отговарям на въпроса КОЙ поръчва и КОЙ плаща масираната постоянна, отвратителна очерняща PR кампания срещу Плевнелиев.
Това е този КОЙто иска България да бъде хаотична държава, подченана и поробена от великите сили на злото."

***
Нямаме абсолютно никакво основание да бъдем недоволни от президента Плевнелиев. Никакво!
Постоянните очернящи атаки срещу него са и атаки срещу премиера Борисов.
Сляпа омраза. Омразата на разделението и отрицанието.

Петна има и по слънцето.

Използването на грозни епитети срещу президента и премиера на държавата е непочтено, некултурно, дивашко. Излагаме се като народ и нация.

Използването на биографични подробности от времето на соца също е непочтено. Всички ние живеехме заедно в тази държава. Учехме, работехме. Участвахме в обществения живот.

И сега какво!? Да се запалим колективно всички!?

Да обвиним и очерним нашите бащи и майки!? А те милите вече не са и живи.

Поздрави на автора за позицията. Вие сте истински българин!
цитирай
10. drugi - Поздрави на автора за позицията. ...
15.11.2014 10:49
sande написа:

Поздрави на автора за позицията. Вие сте истински българин!


Благодаря Ви много!
Всеки има кал под ноктите, особено тези, които най-много плюят по Плевнелиев. Но понеже са или прикрити, или незначителни, на никой не му пука.
Безкрайно честни хора няма. А в политиката съвсем не може да има. Затова основното, което трябва да гледаме у политиците е не колко лапсуса са направили, а какво и как правят. А Плевнелиев прави.
цитирай
11. getmans1 - Ето и моя коментар, макар и „копи пейст“
15.11.2014 11:28
13.11 22:19 - В конституцията ни е заложен един капан ...
... примерно, че президента е „баща на държавата“ и край него трябва да има хора от „всички“ т.е. да имитира, единството ни.
Глупости на търкалета и ги виждаме почти на всеки всенароден празник, аз си мечтая за президент който излеза пред камерите и казва, .......... „това е МОЕТО мнение, не на моите съветници и сътрудници“.

Ако сте забелязали и ако сте честни ще забележите че за 25г. „ДЕМОКРАЦИЯ“, гафовете са на само „демократичните президенти“:
- единия като кво да кажем за него казваме, че ядял „фафлите“ по дължина.
- другия, пък ... по височина.

От четиримата до сега познайте кой, КОЙ е най-правилния??????????????

За предпочитане е, президента да се „обзаведе“ със съмишленици а не със „съветници в името на на народа“.
Примери, БОЛ !
Постинг: Защо, господин президент?
Автор на постинга: angpiskova
Редактирай | Изтрий
цитирай
12. kostadin - Да се гордееш с президента ни, пък и с ...
15.11.2014 12:20
Да се гордееш с президента ни ,пък и с всичките ни президенти е все едно да се гордееш ,че имаш много чувствителен ветропоказател
цитирай
13. drugi - Да се гордееш с президента ни, пък и с ...
15.11.2014 12:38
kostadin написа:
Да се гордееш с президента ни ,пък и с всичките ни президенти е все едно да се гордееш ,че имаш много чувствителен ветропоказател

Всеки си има право на грешно мнение. Ама какво да се прави ... в "демокрацията" PR е най-добрият помощник на ловците на души и мисли.
цитирай
14. varg1 - Ти
15.11.2014 13:00
си болен човек бе.
цитирай
15. kanibal - Всеки президент,
15.11.2014 14:12
който каже на глас истината, че Русия винаги е била наш враг и че в момента с хибридната си война срещу нас е заплаха за нациналната сигурност, заслужава уважение.
В тая насока Плевнелиев е избрал верния път,но трябва още повече решителност.
цитирай
16. drugi - Русия не винаги е била наш враг
15.11.2014 15:18
Истината е, че руснаците са също такива жертви на управляващите си, както и ние.
Аз нямам нищо против Русия, но не мога да приема руската политика към България.
цитирай
17. asthfghl - ...
15.11.2014 15:25
Добър-лош, важното е каква политика всъщност прокарва. А неговата политика е просто едно продължение на тази на Борисов - добра или лоша.

С други думи, Плевнелиев не е независим политик.
цитирай
18. kanibal - Кога не е била Русия наш враг, да попитам?
15.11.2014 15:36
drugi написа:
Истината е, че руснаците са също такива жертви на управляващите си, както и ние.
Аз нямам нищо против Русия, но не мога да приема руската политика към България.


Руската политика не може да съществува отделно от Русия. Тази държава е не само наш враг, а и на цялото човечество, защото заплашва световната сигурност с неонацистката си върхушка. Днешна Русия е точно копие на Третия Райх.
Как ще са жертва руснаците, като 85 процента от тях харесват Путин?
Това народ ли е? Те са зомбирани като северокорейците.
цитирай
19. fascindoo - ей, много овчо влюбени в
15.11.2014 17:59
ирландската пастирка, родена през 1730 г., бре!!!
цитирай
20. theeconomist - Тоя е политически труп, а за
15.11.2014 19:05
труповете - aut bene aut nihil ......
цитирай
21. penchoan - Поне в едно нещо да сме първи в света - ...
15.11.2014 19:26
Поне в едно нещо да сме първи в света - имаме най-тъпия продажен президент!
цитирай
22. d3bep - Свят широк, идиоти всякакви. И също ...
15.11.2014 19:31
Свят широк, идиоти всякакви.
И също така, платеца вика, дръжте платеца. От редиците на блога го вика.
цитирай
23. bojinkata - Чехльо!
15.11.2014 20:01
Чехльо!
цитирай
24. getmans1 - Най-точното! ...
15.11.2014 20:09
drugi написа:
Истината е, че руснаците са също такива жертви на управляващите си, както и ние.
Аз нямам нищо против Русия, но не мога да приема руската политика към България.


...И всичко друго е, бля-бля и дрън-дрън.
цитирай
25. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
15.11.2014 20:11

Първият истински президент на цяла България.
Избран напълно честно и подкрепян от привърженици на всички политически сили.
Абсолютно неутрален - бeз никакъв уклон към която и да била партия.

цитирай
26. parf - Да е жив и здрав и търпелив за още един ...
15.11.2014 20:14
Да е жив и здрав и търпелив за още един мандат.
цитирай
27. drugi - Kато гледам колко го нападат "червените"
15.11.2014 20:32
Се моля да има още един мандат. Защото само той има достатъчно смелост да доведе дискусията докрай.
цитирай
28. drugi - Kато гледам колко го нападат "червените"
15.11.2014 20:33
Се моля да има още един мандат. Защото само той има достатъчно смелост да доведе дискусията докрай.
цитирай
29. getmans1 - ДА, най-българския ...
15.11.2014 21:57
drugi написа:
Се моля да има още един мандат. Защото само той има достатъчно смелост да доведе дискусията докрай.


... без да омаловажавам Желев и Стоянов и на тях им приписваха „гафове“!!! / спомнете си с кои гласове Първанов бе преизбран за втори мандат и как безгафово си кротуваше, щото беше удобен и как ся го плюят, тези кото го ИЗБРАХА /
цитирай
30. schumpov - Мнението си към партиите и полит...
15.11.2014 22:15
Мнението си към партиите и политиците оформям в зевисимост от отношението им към БКП/БСП/ Отношението ми към БКП до сега не се е променяло от времето когато бях пионерче и като знаменосец на прогимназията вървях начело на първомайските и деветосептемврийските манифестации.Като комсомолец в гимназията пак водех манифестацийте.
Като гласоподавател винаги съм гласувал за тези, срещу които комунистите най-много бълват, това е достатъчен показател за правилен избор.
цитирай
31. getmans1 - Това е честното и достойно мнение ...
15.11.2014 23:40
schumpov написа:
Мнението си към партиите и политиците оформям в зевисимост от отношението им към БКП/БСП/ Отношението ми към БКП до сега не се е променяло от времето когато бях пионерче и като знаменосец на прогимназията вървях начело на първомайските и деветосептемврийските манифестации.Като комсомолец в гимназията пак водех манифестацийте.
Като гласоподавател винаги съм гласувал за тези срещу комунистите най-много бълват, това е достатъчен показател за правилен избор.


... което уважавам, не заради нещо друго а заради простата приказка, „такива са били времената, така са умирали, така са ги погребвали“, иначе каква е ползата от това „що ги ручахме жабетата“?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2092838
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол