Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2018 14:49 - Валерия Велева: Г-н Премиер, това ли е Вашата Европейска България? Жена, окована с белезници!
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2912 Коментари: 8 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Десислава Иванчева ли е най-опасната престъпница в България?

И е срам и позор една жена, която няма и 50 килограма, да бъде размотавана в центъра на Европейска София с белезници! Срам и позор е така да бъде опозорена България в очите на света!

Ако още не сте поискал оставките на правосъдния министър Цецка Цачева, която отговаря за затворите, на вътрешния министър Валентин  Радев и на вицепремиера по правосъдната реформа Екатерина Захариева,  вече сте закъснял, г-н Премиер!


Защото още в мига, когато видяхте кадрите с окованата в двойни белезници Десислава Иванчева, водена под конвой към болницата, трябваше да предугадите какъв вулкан от всеобщо негодувание и отвращение към проявата на властова сила, ще избухне в обществото.

И трябваше веднага да реагирате!


Само до преди месец Вие, г-н Премиер, бяхте начело на Съвета на ЕС, където върховенството на закона и правото за запазване достойнството на личността са втъкани в съюзния договор. 

Тази жена ли е най-опасната престъпница в България? 
Тя ли избяга от затвора? Тя ли размаха пистолет под носа на полицаите? 
Тя ли е убила? Тя ли е застрашила живота на друг? 
Десислава Иванчева може да е обвинена, но не е осъдена! 
И е срам и позор за държавата една жена, която няма и 50 килограма, да бъде размотавана в центъра на Европейска София с белезници! 
Срам и позор е да бъде опозорена България в очите на света! 
Това е черешката на тортата за некадърието на министрите Ви, г- Премиер! 
Вие още не сте потърсил отговорност за това - кой Ви подведе за Истанбулската конвенция! Кой Ви внушаваше, че няма проблем с Конституцията, че Конвенцията може да бъде приета с резерви? Кой обещаваше от името на парламента, че ИК ще бъде ратифицирана до края на февруари? Същите министри! 
Кой ще отговаря, че 7 месеца обществото беше доведено до истерия, че изправихте Църквата и Народа срещу Вашето правителство?

Че хора от Вашата партия нарекоха Народа "тъмни сили", "необразовани", "нечетящи" и "незнаещи"!


Кой ще отговаря и за днешния позор, г-н Премиер?

Вашите министри направиха една европейска жена да изглежда като робиня от времето на "три синджира роби"!

Вашите министри ни върнаха във времето на Зола!

Вашите министри извикаха спомена за най-тъжните мигове от историята ни!

Вашите министри наредиха Европейска София до страховития Гуантанамо!

 

Какво искате да внушите с тази срамна картина?

Страх!

Подчинение?

Силата на властта!

Не, г-н Премиер, белезниците са проява само на едно - на слаба и безконтролна власт!

 

Апропо! Къде са защитниците на Истанбулската конвеция?

Къде са борците срещу насилието към жени? Та има ли по-голямо публично насилие срещу жена от това, което ни сервира днешната власт?

 




Гласувай:
9



1. krassko - Белезници за Цецка Цачева
02.08.2018 15:04
И пранги на краката. И охранител да я гледа как пикае.
цитирай
2. apostapostoloff - Велевица много да не знае, че
02.08.2018 15:42
ще я опраскат и нея.

И тя е на московска ясла, а това я прави много, ама много уязвима. Току- виж са нахлузили и на нея прангите. Имат всички основания да го сторят, защото Велевица е вредител, саботьор, диверсант. Тя служи на трета сила и проповядва антидемократична идеология.
цитирай
3. reader - джендърът апостолоф се е опърчил на Валерия Велева! ХА- ХА!
02.08.2018 17:09
apostapostoloff написа:
ще я опраскат и нея.

И тя е на московска ясла, а това я прави много, ама много уязвима. Току- виж са нахлузили и на нея прангите. Имат всички основания да го сторят, защото Велевица е вредител, саботьор, диверсант. Тя служи на трета сила и проповядва антидемократична идеология.


Апостолоф ти си абсолютен комплексар. Ако не беше джендър щеше да разбереш че на такива като журналист Велева не е нужна жалката ви конвенция за да защити ИСТИНАТА. А истината е че правителството съвсем се орезили с джендъриците Цачка и Зачка. Но некадърник некадърнику око не вади само се дръвчи и грухчи.
цитирай
4. elianna - апостолоф с ругатните дотук! започвам да трия коментарите ти.
02.08.2018 20:11

апостолоф с ругатните дотук! започвам да трия коментарите ти. Достатъчно!
цитирай
5. elahikari - апостолоф и да виеш и да не виеш пак ще пиеш... студена водица защото си на грешната страница!
02.08.2018 23:08
„Когато се наруши законът и се наруши по такъв категорично опасен начин, това е много лошо. Един ден може да се случи на всеки един от нас. Това жестоко, нечовешко отношение към г-жа Иванчева граничи с много сериозни възможности тя да си потърси обезщетението”, подчерта Марин Марковски, който е адвокат на Десислава Иванчева.


апостолоф е атрофирал откъм човечност блогов трол. е това е резултат от привържеността му към ГЕРБ. Болест по лоша и от ЧУМА.

АПОСТОЛОФ СЕРИОЗНО СИ ГЕРБЯСЪЛ. ЛЕКУВАЙ СЕ.
цитирай
6. elahikari - Апостолоф скоро ще е подсъдим по законодателството на ГЕРБ ЗА ОКАЗВАНЕ НА ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ НАД ЖЕНИ
03.08.2018 04:12
"ГЕРБ започва разработването на цялостен пакет от мерки срещу насилието над жени и деца и домашното насилие", съобщи депутатът от ГЕРБ и председател на правната комисия Данаил Кирилов, цитиран от Нова телевизия.



Парламентарната група на ГЕРБ ще предложи законодателни промени в Наказателния кодекс и в Закона за домашното насилие, които да гарантират по-ефективна защита на жертвите на този вид престъпления. За пръв път ще се инкриминират психическото насилие и насаждането на страх, съобщи във Варна председателят на парламентарната правна комисия Данаил Кирилов, цитиран от "Дарик".

Задачата е била възложена от политическото ръководство на партията на нейната парламентарна група в четвъртък.



Целта на промените е да има превенция на домашното насилие, както и адекватни наказания за насилниците, подчерта той.



При доказване на преки последствия върху жертвата след психически тормоз предложеното наказание е до една година затвор или пробация, обясни народният представител от ГЕРБ Таня Петрова. При домашно насилие по хулигански или расистки подбуди се предвижда лишаване от свобода до 5 години.



Кирилов посочи, че е нужно и по-ефективно взаимодействие с полицията, както и развиване на мрежата от помощни центрове за жертви на домашно насилие. Предвижда се пострадалите да бъдат отделени от насилниците, докато тече производството.



Кирилов коментира и решението на Конституционния съд да обяви Истанбулската конвенция за противоконституционна.

"При това положение ние заявяваме, че не спираме работата по прилагане на безспорните принципи и изисквания в Истанбулската конвенция. Ние ще приложим изискуемия цялостен механизъм, който се изисква по смисъла на конвенцията. Навсякъде и последователно ще въведем и установим равноправието на половете в наказателните състави", отбеляза народният представител.

МАРШ В КАНАЛИЗАЦИЯТА ПЛЪХ ТАКЪВ! VA CHIER!
цитирай
7. bven - Не, госпожи и господа - не само кметицата е окована!
03.08.2018 08:25
На стрес, тормоз и терор е подложена цялата наша родина, с родените българи в нея!Защото не-българите са на власт и поддържат и са поддържани от не-българи! Защото не колят милостиво като турците, а дерат на живо - деца, животни, растения! Всичко, което може да се превърне в пари!
Те кога ще са осъдени за психичен тормоз, стрес и геноцид? Тези, които прокарват закони без да се допитат до нас, но от наше име?
Който има още съвест - да говори, а не да мълчи и преглъща!
цитирай
8. elianna - Пазете прангите на Иванчева, господа!
03.08.2018 10:39
Пазете прангите на Иванчева, господа! Ще ни трябват. Така или иначе сме назад с Правосъдие и Вътрешни работи, и сме под мониторинг… Щом за нея стават, ще паснат и на Тигъра от Бистрица – Банкя. С тях трудно се играе футбол с подритване на законите и демокрацията. Ще паснат и за Котараци, а до тоалетната ще ходят, за да си признаят. За тези животински видове дори екоприятелите ми ще извърнат глава. Пазете прангите на Иванчева! Не знам дали е виновна, но прангите ще трябват. А скоро, никой няма да се интересува, дали тези от властта са виновни. Това ще бъде обявено за лошо от правозащитници, адвокати и някой журналист. Но тогава няма да има дори един, който да напише, че са соросоиди. Така че – няма страшно. Прангите носят мъст, а не справедливост. Ето това е страшно!

Арман Бабикян
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172631
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031