Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2015 17:42 - Защо децата избират Терминал
Автор: benra Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1857 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 24.10.2015 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вечер, столица, център, Академия. Българска.Учебно заведение. Българско. Т.е. - всичко това се слува в България. Защото навсякъде другаде би било единствено филм. С лош сценарий, лоша режисура и отвратителна игра.По-зле от нискобюджетно риалити.
Лошото е, че в това риалити участниците не са аматьори. Професионалисти са. И в политиката, и в боя. И не е нискобюджетно.
Скъпо плащаме във всички смисЪли .

"Вървяха, хвърляха някакви пакетчета по земята и крещяха, че всички сме наркомани, а отзад  някакъв с камера  снимаше нас и пликчетата. Един огромен хвана едно момиче и го притисна в ъгъла, държеше го за гушата...уплаших се, че ще го удуши" - Наистина ми е много бедна фантазията, защото и тя не може да роди такава сцена.
И няма да бъде подведен под отговорност, и няма да бъде съден, и няма да бъде осъден, защото е депутат, защото има имунитет. И защото, потенциално, маниакално или там каквато друга нелепица измислим, подбудите му ще бъдат облечени в доводи хуманни и резонни.

Така де - какво правят дечурлигата след 8 вечерта в НАТФИЗ. Тия къщя нямат ли??Атакистки сбирки няма ли, към които да се присъединят?? АКтристи ще ми стават, а?!
А, бе, алллоууу, аКтристчетата, вие не знаете ли, че културата умира. Ниенте култура в България. Няма. Не съществува. Какво сте ръгнали да я правите?Ще ми учат те денонощно, ще се свират по зали и кулоари, ще ми репетират, тренират . Нека ви е. Да ви малтретират!
Ко толкова много искате, нали знаете посоката и начина. Грабвайте си таланта и бегом да ви няма.
Така повеляват онези, за които някой е гласувал, дал им е топло място в парламента, дал им е свободата да се вихрят по земята и на небето и никой не може копче да им каже. И пари им е дал. Много.

Цинизмът на реализма е толкова потресаващ, че понякога си мисля, че си измислям. Но най-циничното, най-трагичното е, че всички си казваме "А, тоя ли, бе...остай го той..тоя е луд" И отминаваме...Щото нали...на луд ръка се не вдига.
Културата умира, нацията умира, защото децата ни няма дълго да търпят лудостта на нас, заблудените. Ще си вземат мечтите, ще ги натъпчат в раничката и айде - свят широк, култури много. И тъжно няма да им е, защото някой вече се опитва да им пререже корените по сидеровски.
.........................................

За незапознаните със случая:
На 23 октомври т.г., малко след 20 ч. в сградата на НАТФИЗ нахлуват депутатът Волен Сидеров, и депутатът Чукалов, придружени от още 10-на яки момчета. Държат се агресивно, обвинявайки студентите в академията, че са наркопласьори. Разхвърлят пликчета по земята.





Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Ами ако тези пишлемета
25.10.2015 06:19
наистина продават дрога? Тогава какво? Тук май крадецът вика: "Дръжте крадеца!"
цитирай
2. benra - ...
25.10.2015 10:42
Ако има доказтелства или сигнали, че някъде се нарушава закона, има съответни институции, които имат права и задължения да вземат адекватни мерки и да направят адекватни проверки по законосъобразен начин. Въпросните лица не са сред тях
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: benra
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4406180
Постинги: 739
Коментари: 12621
Гласове: 29486
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930