Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 11:08 - Мечта
Автор: benra Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9004 Коментари: 29 Гласове:
125

Последна промяна: 28.01.2011 15:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


******
 Imash li mechta? Razkazhi ni ya v bezplaten SMS na... i stani edin ot 88-te shtastlivtsi, chiito mechti M-tel shte sbadne.

  Че кой няма мечти! Имам и още как - мечти да искаш. От най-тривиално-злободневни-през разни възвишено-хуманни до чисто лично-духовни. Имам също така и материални мечти, и социални, имах и една политическа, но някак си не издържа на натиска на времето-то я натискаше, тя се смаляваше и накрая изчезна. Като малка си мечтаех да стана балерина, обаче тогава нямаше мобилни оператори и не можах да пусна ес-ем-ес и не станах балерина. После си мечтаех да стана агент под прикритие, ама под много дълбоко прикритие-със смяна на самоличности и прочее. Ама майка ми ме отряза с довода,че в школата в Симеоново не приемали момичета. Е...то е ясно, че ме е попреметнала, нооо вече е късно за тази ми мечта. 
Да пея! Ама да пея така, че вместо котката да си завира главата под възглавницата, а папагала да крещи истерично, птичките да ме слушат в захлас и да чакат на опашка за уроци. Дали да не пусна един смс за тая си мечта? Но подозирам, че вместо да пея М-тел ще ме уредят да вия при получаването на всяка фактура. Много ги бива в това.
    Сетих се - мечтата ми да живея на островче.Малко, със ситен пясък, палмички и слънце, слънце, слънце. Пускам смс и оппа-пращат ме там(но без останалите 87 кандидати, много шъ ги замоля да си намерят друга мечта, защото искам спокойствие ). "Да бе, на остров...на майната ще те пратят" - срязва мечтателния ми смс-порив по-разумната ми половинка и додава" не помниш ли като им се жалва, че си говорила с некви номера в Конго, с които не си говорила? Помниш ли...и къде те пратиха?" Помня...Такаа...и островът отлетя, та се не видя.
Може би трябва да се върна на мечтата за балерина  все пак? 
Държа мобилния в ръка, готова да пращам мечти за сбъдване и се чувствам някак си празна откъм мечтания...Свикнала съм да пращам есемеси от типа - "ще закъснея малко", "облечи се добре, че студ голям", "виж дали изключих ютията", "честита Коледа и щастлива Нова година". 
Това едно на ръка, друго - Мтел не можаха толкова години да ми сбъднат простичкото желание да се чувствам доволен и щастлив клиент, да получавам преференции за лоялност, малки подаръчета за редовност, разни бонусчета за вярност, та чак да им поверя мечтите си. Ми не не ща, не ща и Ники Кънчев да ми звъни и с екзалтиран глас да ми предлага да стана поредния щастливец, спечелил едиквоси, само да отговоря на суперсложния въпрос "балъкът е а)животно б)растение ц)потребител на мобилна услуга". Та в този ред на мисли се сетих каква ми е мечтата и бързо натраках " Dragi Mtel, mechtaq da ne me zasipvate sus sms-i za glupavi igri, obache da mi prashtate takiva za duljimi sumi, mechtaia da ne visq po 2 chasa v ochakvane svrxzaetite Vi operatori da otgovoriat na prostichkoto mi zapitvane, mechtaq vuv fakturata mi da ne figurirat nomera, a koito ne sum chuvala prez jivota si, mechtaq...."




Гласувай:
126



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ronya - хихи...
28.01.2011 11:17
Като гледам, нямаш шансове да влезеш в 88-те ;)
Пък от друга страна - тва да ни са проблемите :)
Усмихната :))
цитирай
2. benra - :-)))
28.01.2011 11:18
Хич не са ми проблем тези.И тези, и онези-все са един дол дренки. Ама голям смях това със сбъдването на мечтите.Накъдето и да се обърнеш-някой иска да ти сбъдва мечти:-)))
И на теб усмихната!
цитирай
3. gwendoline - Здравей!
28.01.2011 13:03
Чета и се засмивам горчиво. А там където пишеш така - "Мтел не можаха толкова години да ми сбъднат простичкото желание да се чувствам доволен и щастлив клиент, да получавам преференции за лоялност, малки подаръчета за редовност, разни бонусчета за вярност, та чак да им поверя мечтите си", заставам и аз. Сигурно съм им от най-старите клиенти, нито веднъж не закъснях с плащането на сметката, но виж, отношение за лоялен клиент още не съм дочакала...
Отдавна искам да им го кажа, много наглеят напоследък, затова като го прочетох при теб, все едно, че вече съм го казала :)))
цитирай
4. benra - gwendoline,
28.01.2011 13:04
така е!Аз съм техен клиент, откакто се помня...и това ме изумява-тази упорита никаква политика към лоялните дългогодишни клиенти.


Искам да помоля модераторите ако е възможно да смъкнат този пост от препоръчани, защото е отишъл там благодарение на незнайно как генерирани гласове! Благодаря предварително! Ако това не се случи ще го дейктивирам.
цитирай
5. lubara - Поздрави, benra!
28.01.2011 13:11
Аз пък си мечтая, един ден като изляза на работа, да ме срещне лично господина Н.К. И да ми каже
- Любо, ти си късметлията, дето ни навъртя десет лева в играта за червените коли. И който тормозехме после цели два месеца, с разни SMS- и гласови пощи.
- И за извинение, избрахме те на доброволен принцип, ето я тук твоята Червенушка Фолцвагенова, бъди здрав!
И да ми даде ключа, по живо, по здраво !
Мечти...
цитирай
6. nicodima - Бени, не го деактивирай постинга!
28.01.2011 13:11
Както и да са генерирани гласовете, просто си е много актуален.
И мен ме тормози гласът на Ники Кънчев, ама след ужасните им сметки, които всеки месец получавам и Брад Пит да ми се обади - все тая!
А че съм балък, балък съм - че оставам още техен абонат. Но вероятно оставам, защото не съм сигурна, че и другите са по-стока!
Поздрави!
цитирай
7. gwendoline - benrа, и аз да кажа, остави си постинга, че е много верен!
28.01.2011 13:16
Може пък да се прочете от който трябва!
цитирай
8. blogena - след
28.01.2011 13:18
многото плюсове
идат и минусите
но модераторите едва ли :)))

то каквото е решено ще си стане
пък постинга и да е горе си требе ...
цитирай
9. benra - blogena,
28.01.2011 13:20
бе да дойдат и минусите...ама да ти кажа честно-има си хора дето си гледат кой къде и как и ше ревнат-тая па,чели я пет пъти па има 500 гласа, нали знаеш как е:-)))

а щом казвате-ще го оставя...
цитирай
10. mglena - benra
28.01.2011 13:23
И аз получих същия sms, но само на единия М-Тел номер. Дайте идея какво да им отговоря.
цитирай
11. benra - mglena,
28.01.2011 13:25
че имаш мечта да го получиш и на другия номер:-))))))И ако е възможно-и да ти звъннат, както и да ти предложат да си закупиш още 10-на карти, на които да ти изпратят есемси
цитирай
12. blogena - а
28.01.2011 13:29
знам аз и още как
да реват - все ще намерят за какво :)))

мислех, че само на мен ми пука ...
я се стегни ;)
да си стои!
цитирай
13. benra - Аз пък си мечтая, един ден като из...
28.01.2011 13:30
lubara написа:
Аз пък си мечтая, един ден като изляза на работа, да ме срещне лично господина Н.К. И да ми каже
- Любо, ти си късметлията, дето ни навъртя десет лева в играта за червените коли. И който тормозехме после цели два месеца, с разни SMS- и гласови пощи.
- И за извинение, избрахме те на доброволен принцип, ето я тук твоята Червенушка Фолцвагенова, бъди здрав!
И да ми даде ключа, по живо, по здраво !
Мечти...

ми пожелавам ти го..и после да ни повозиш
цитирай
14. smileme - много вярно, benra! =)
28.01.2011 13:46
В началото почти монополисти, от Мтел поддържаха НЕоснователно високи цените на услугите си и деряха кожи направо (сигурно всеки им е бил клиент в даден момент и се е уверил лично). Днес, повече от 12-13 години по-късно - положението не се е променило много към по-добро. И другите оператори си имат кусури (визирам Глобул предимно и то напоследък), но Мтел чупят рекорди по нелоялно отношение към клиентите си, както и по необосновано високи цени на услугите си.
Споделям напълно последния абзац (написан от теб). Съмнявам се ние, клиентите да сме им толкова важни, но те (от Мтел) определено сe мислят за такива, след като ни карат да чакаме по половин час докато се свържем с оператор (да не говорим за офисите им, където винаги е пълно с хора, и ако си нямаш работа стой и чакай с часове). Мизерна работа ... подиграват се с търпението и разбирането ни (особено последните месеци със забавянето на трите фактури) ...
поздрави, =)
цитирай
15. scarlety - Мдаа..
28.01.2011 13:48

Аз се смятам за възпитана жена,която почти не псува:)))),но М-тел се стараят всячески да опровергаят това ми твърдение:(( И...успяват! Ставам все по-невъзпитана!!!
цитирай
16. tili - Тъкмо щях да ти кажа,
28.01.2011 13:50
че 93-тия глас е мой (от 85 прочитания) и като върнах поста отново се оказа, че след 92 следва 91. Това е положението!
Да си помечтаем:)
цитирай
17. swan16 - В никой случай не премахвай поста ...
28.01.2011 13:55
В никой случай не премахвай поста Бени - точно в десятката е!
цитирай
18. blogena - По въпроса за мечтите сега и М-тел :)
28.01.2011 13:59
Отдавна ги отсвирих аз още като стартира Глобул
но не се заблуждавайте, че и там не е същото :))
Гадно е да спиш от нощна и цък цък все есемеси
смени си ринг тона и не знам си кво си включи ;)

а не смея да го изключвам и игнорам щото има важни неща в живота
на които е позволено да пречат на съня :)
цитирай
19. benra - Re:
28.01.2011 14:45
smile, и другите не са цвете.Аз имам някакви впечатления от Глобул и спорадични от Виваком-в частта със стационарните...Въобщ обслужването в България е мани-мани.
Но така и не мога да си обясня каква е тази политика на Мтел към лоялните дългогодишни клиенти?Онзи ден гледа,х докато висях на една безумна опашка в един безумен офис,какво мога да си взема за клубните точки-смях голям, ама голям направо:-)))

скарлети, предизвикват те:-)))

тили, а бе аз по принцип хич не следя гласове...не ме интересуват особено, но като с 33 прочита се озовах на първа ...а и в предишната ми публикация се генерираха изведнъж много гласове...бъгче,бъгчее...

swan, е няма..оставих го:-)))

блогена, а, ясно ми е,че е същото, затова си ги държа тези.Аз не съм от любителите на многото говорене, а смс-и мразя да пиша
цитирай
20. benra - !
28.01.2011 15:35
Благодаря на модераторите, че откликнаха на молбата ми за справедливост:-)))))!хубав петък!
цитирай
21. makont - Не деактивирай нищо,
28.01.2011 16:40
в нашата държава всичко е объркано, та в блога ли. Странни гласувания, странни класации, но какво от това. Постинга ти е страхотен. Такъв терор се налага с тези есемеси, че направо като чуя да кликва телефона на съпругът ми (той имал неблагоразумието да пусне СМС) с поредният приканващ СМС, ми иде да го захвърля. То няма спирка. Непрестанен тормоз.
цитирай
22. benra - makont,
28.01.2011 16:48
няма да деактивирам.Свалиха ме от най-популярни, както помолих. Просто не исках да съм там по некоректен(бъгнат) начин.
Иначе е ужас с тия есемеси-аз съм ги сложила на безшумен режим и честно казано заради спама пропускам и някои важни,които са ми пратени
цитирай
23. анонимен - BenRa
28.01.2011 16:49
I had a dream :D :D :D
цитирай
24. benra - 23,
28.01.2011 16:56
прати смс за сбъдване:-)))
цитирай
25. martiniki - като виден мечтател и горък абонат
28.01.2011 18:26
аплодирам и се присъединявам, скъпи ни м-тел
цитирай
26. elensia - И аз
28.01.2011 21:13
И аз се изказах преди малко за Мтел :)
Факт - клиентите не стават по-щастливи :)
цитирай
27. анонимен - Пратих
01.02.2011 17:41
не се сбъдна. Искам си парите обратно
цитирай
28. mglena - А пък на мен изобщо не ми звънят от М-тел
02.02.2011 21:43
само много рядко ми пращат някой смс, примерно веднъж на 2 месеца.
цитирай
29. анонимен - М-тел Много сте добри в сбъдване на ...
08.02.2011 12:06
М-тел Много сте добри в сбъдване на личните ви мечти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: benra
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4391878
Постинги: 739
Коментари: 12621
Гласове: 29486
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031