Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 14:01 - Не бийте британските туристи, те не са ни виновни
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колеги, току-що прочетох във фейсбук едно накъдрено от гордост и други подобни чуства писмо на разгневен българин - "Статията от България, която заши шамар на Великобритания! На Слънчака вие сте...". Публикувам тука, защото ми се стори авторът, неподправен и искрен. За жалост обаче, вместо да удари шамар на британското посолство, авторът удря шамар на британците по принцип, койето е голяма грешка, колеги. Не бийте горките британци, които идват у нас да пийнат и да се надрусат, неколко процента да разгледат държавата, и междувременно да почернеят де, те и без това, като им дръпнат парите тука за джойнт, като ги набият един два пъти, па некои и от балконите на хотелите изпопадват, за кво вий ги шамаросвате пак?! Знам, колеги, че ви й неприятно, дето ходят пиени по улиците, ний не сме чак такава нация, наверно, обаче те все пак се забавляват, милите, както могат, щото ний все пак сме хубава страна,и никой не й виновен за това... Отговорност, трябва да се търси, колеги, отговорност. Авторът на статията изтъква, дето у Британия си имали далеч по-голема (ууу - секакви тъкмо - черни, жълти, мале))) мешавица от проститутки, ама британците нас гледали, и се оплаквали, че сводниците биели клиентите... Колеги, лошото е, че у Британия, като сводник набие клиент, полицията мое да го хване, и да го глоби, па и по-зле. А у нас - ако собственикът на хотела го е еня, че го хване, щото те са знаят, ама ако не е - пиен британец по улицата... Гледам, авторът намесва и Митьо Очите - така се зарадвах, като написал, дето неговите бодигардове, требаво да се засрамят, британците биели на улицата...(Нема да забравим, ей, как се стреляха на един столичен бос такъв неговите хора на два пъти миналата година на столичен булевард, ей- е тва в Лондон кога че стане, питам?!).  Ей, колеги, колеги, г-н Митьо Очите е наркобос, бе, той мафиот, верно има бодигардове, ама те ни са полиция, колега, колега... Чешки някой му се иска да са... Други функции имат, па отделно, че ги и мързи, ама това е, щото босът знае, че всички си се познават помежду си, та са знай кой треба да се бие, и кой не... Е, един на десет го претрепват - и то се некой професор, от тея слабите, дето не е свикнало на бой, като автора на тая статия наверно, ама това си е статистиката, никой не мое да рита срещу нея...Социалните основи на обществото са тия...
Лошото е, че се стига до бой, колеги, ама дори не й истински бой - истинският е за когото трябва уж, да стане весело. А сега - мъка.
Добре, че все пак йе туризма). И пак ще идват британците, колеги, ама гледайте, да ги зарадвате с нещо хората - почисти му плажа, продай му скъпо динята, ама да е хубава, изчисти му климатика в стаята, дръж се с него като с човек, ама така, както би се държал с гостенин в къщата си, както беше някога, и тое ще го е срам да се напие...)



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651758
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031