Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2008 11:35 - Загубена в календара
Автор: benra Категория: Изкуство   
Прочетен: 6906 Коментари: 37 Гласове:
0

Последна промяна: 15.12.2008 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Мирела беше на 16 години и 3 месеца, но когато я питаха на колко е винаги се изпъчваше гордо и отсичаше – на 17! Така де – защо да се формализира за някакви си осем-девет месеца. С нетърпение чакаше момента, в който щеше да стане на гордите 18. Имаше планове, големи планове.
Беше окачила един календар в стаята си и всяка вечер, преди да си легне, с огромно удоволствие задраскваше отминалия ден. Още един шибан ден несвобода оставаше зад гърба й. Ура! Алилуя! Юхууу!
    Мирела беше висока и по-скоро слаба. Имаше най-съвършените крака на света, според лудо влюбения в нея Емил, и най-проклетия характер, според Владо, на когото безцеремонно беше била шута преди има-няма месец. Носеше косата си ту свободно разпусната и обгръщаща с немирна червеникава къдравост слабичките й рамене, ту стопкана на рошав кок, странно увит около дебел ластик. Всъщност, тези които я познаваха знаеха, че начинът, по който носи косата си обикновено издава настроението й.
     Онази вечер косата  следваше свободно движенията на тялото . А тялото й се наслаждаваше на всяка нота, обгръщаща освободената й същност.Усещаше се неотразимо красива и непреодолимо неустоима. Фактът, че се беше вмъкнала в дискотеката с личната карта на десет години по-голямата от нея Ирена,  й създаваше една допълнителна тръпка, съзнанието за допир до нещо примамливо непозволено, досег до истинския живот. Не чувстваше и грам вина, че е излъгала майка си, която от своя страна се беше скарала с баща й.Дъртият настояваше, че е неприемливо да спи у съученичката си Диана.
- Неприемливо е, разбираш ли. Цяла нощ да учат?! Не-прием-ли-во е – само че отпорът му беше твърде вял и , както обикновено, безрезултатен.
Мирела се засмя, спомняйки си безпомощното му изражение, когато тя го целуна за "чао".Завъртя се, разпервайки ръце и оголвайки пъпче, и тогава го съзря. Най-страхотният, най-красивият, най-секси мъжа, когото някога беше виждала. Седеше на бара, отпиваше от чашата си и я гледаше. Мирела тайно се огледа - беше заобиколена само от мъже.Нямаше грешка – готиният пич гледаше нея . Топлина обля момичешкото й тяло и тя мислено благодари на приглушеното осветление в дискотеката. Беше се изчервила като някоя хлапачка и бузите й буквално пламтяха издайнически. Бързо отмести поглед. Типът не трябваше да разбере, че е привлякъл вниманието й. Как я беше учила Ирена – дръж ги на разстояние, прави се на недостъпна и ще ти лазят в краката. Точно така и щеше да направи, да.
      Продължи да танцува, но осъзнаването, че той е там и следи движенията й, я караше да се усеща едновременно несигурна, развълнувана, разголена и крехка. Да, крехка, а трябваше да изглежда голяма, и силна, много голяма и много самоуверена. Поне на 18. Готиният тип вероятно нямаше да се занимава с момиченца.
          В този момент бързият ритъм бе сменен от Blessed на Elton John. Мирела се завъртя с намерението да отиде на масата, където Ирена се натискаше с някакъв . Но не можа да направи и крачка, защото се озова в нечии обятия.
- Да танцуваме – каза мъжът от бара и, без да изчака отговор, я стисна в прегръдка, фамилиарно поставяйки едната си ръка твърде ниско на ханша й.
Момичето усети как й прималява и краката й не  я слушат. Знаеше, че трябва да го отблъсне или най-малкото да отмести ръката му, опипваща стегнатото й дупе. Трябваше да го погледне с хладна високомерност и да отиде на масата си. Трябваше…Но тялото й отказа да се подчини и тя като в транс се отпусна в силните му ръце.А очите му бяха сини, тооолкова сини и тоолкова дълбоки. Прекрасни.
    Опомни се в колата му. Намираха се в гора, спрели почти в нищото. Наоколо – сенки на дървета. Вечерта беше облачна, което правеше тъмнината още по-непрогледна. Като насън си спомни как той й шепне нещо в ухото, как тя го следва като робот, как взима якето и чантата си и Ирена нещо й говори, но тя не я чува
- Да отидем някъде, където е спокойно и никой няма да ни безпокои – думите на синеокия я галят. Колата е хубава, спортна, скъпа - отбелязва мимоходом, сядайки на седалката до него. Не може да откъсне поглед от очите му -  безкрайно сини и безкрайно дълбоки…. Страхотен е. Най-готиният мъж, който е срещала през живота си. И той иска нея – малката, невзрачната, хлапачката. Душата й ликува. Представя си как утре ще разкаже на Диана за щурото си приключение.
Духва вятър и един клон потропва по прозореца на колата и сякаш изважда Мирела от транса.
Ръката на мъжа вече не е на коляното й, не е и на кръста й.Ръката му шари под колана на дънките й, чието копче е вече разкопчано.
    - Ей, чакай, чакай, какво правиш – Мирела се опита да се дръпне назад, но чак сега осъзна, че гърбът й е подпрян на вратата, а мъжът, надвесил се над нея смуче жадно ухото й.
   - Чакай, чакай ! –опита се да отблъсне ръката му, навлизаща в територия, в която досега не бе допускала никого
Обаче мъжът сякаш не я чува и, разкопчал ципа й, прави опити, с едната ръка, да смъкне панталона й. С другата се е подпрял на стъклото, така че момичето да се окаже неспособно да мърда, на където и да е.
    В този момент Мирела осъзна какво предстои да й се случи и ням ужас замени романтичното й вцепенине. Промъкна едната си ръка и се вкопчи в неговата, която се опитваше да смъкне прашките й заедно с панталоните. Същевременно започна да говори:
    - Моля, моля те, чакай…дай да не бързаме, та аз не те познавам…чакай, чакай малко, недей там, аз…не ми е приятно…чуваш ли…махни си ръката, остави ме…моля, СПРИ, ще викам
При последните й думи, мъжът вдигна поглед, изгледа я с пронизващи сини очи и равнодушно отсече:
    - Викай!
Тя усети как я завладява паника. Край, този мъж щеше да я изнасили и после…Като на филмова лента й се завъртяха предупрежденията на майка й и зловещите репортажи, които бе гледала по новините. По дяволите, каква глупачка беше, да тръгне с непознат мъж.Глупава, глупава, глупава глупачка. Идиотка. Малка идиотка.
    Събра всичките си сили, повтаряйки си наум, че не трябва да губи самообладание и се опита да вложи в гласа си цялата си женска съблазнителност. Престана да бута ръката му, а нежно разроши наведената му глава. Опитвайки се да подтисне гаденето, което усещаше в корема си измяука с най-нежния си глас”
    - Скъпи, почакай…не така, давай да я караме по бавноооо – провлачи последната дума, изпъвайки сластно тялото си.Дясната й ръка прибута главата на мъжа към пъпа й, като същевремено изви тяло така, че той да се принуди да измъкне ръката си от панталоните й. При това движение изви лявата си ръка зад гърба и се опита да напипа дръжката на вратата. Намери я и, пренебрегвайки болката, която я прониза, направи опит да отвори.Естествено, вратата беше заключена. Продължи да опипва, търсейки начин да се освободи.
Мъжът вдигна глава и Мирела залепи страстно устни за неговите, като с дясната си ръка започна да изважда ризата от панталоните му. Той въздъхна шумно:
    - Малка мръсница си ти, знаех си, още като те видях как се сучеш на дансинга, пръскайки секс, разбрах, че с теб ще си изкараме приятно, мръсницата ми тя!
    - Ооо, още нищо не си видял – промърмори Мирела, прокарвайки  бавно дългите си пръсти от гърдите му към колана на панталона и обратно.Усети го как потръпва и в този момент лявата й ръка напипа копчето.Това беше, не се замисли, натисна го и чу леко прищракване. Заби нокти в зърното му.Добре,че не беше послушала майка си и си направи ноктопластика! Мъжът инстинктивно се отдръпна от нея:
    - Кучка!
Мирела обаче използва свободата на тялото си, размаха крака, надявайки се все пак да го удари и се изтърколи през отворената вече врата. Панталоните й се смъкваха, тя ги придържаше с ръка и тичаше през тъмното.Краката й стъпваха по неравности, удряха я храстите, през които минаваше, усети как якето й се закачи, дръпна го и тънкият плат се разпра, но това нямаше значение. Не знаеше колко време е тичала, но усещаше как силите й я напускат, строполи се на земята в очакване ръцете на непознатия да я сграбчат. Затвори очи, стисна ги в очакване на края. Нямаше никой. Никой не я преследваше. Стана и се огледа. Беше обградена от храсти и дървета. Вятърът движеше клоните и плашещи звуци я обгръщаха.Но него го нямаше.Не я преследваше.
Усети едновременно облекчение и страх. Чантата, нямаше я.Беше останала в колата явно. Опипа трескаво джобовете си. Левият на якето беше издут, откопча ципа и почувства прилив на щастие, когато издутината  се оказа мобилният й телефон.Ето, за още едно нещо не беше права майка й – че е рисковано да носи телефона си в джоба. Набра един номер и едва, когато чу познатият топъл мъжки глас си позволи да се разплаче:
     - Тате, ела ме намери, не знам къде съм…ела, моля те, страх ме е – сълзите се търкаляха по лицето й, но едно вътрешно чувство й подсказваше, че е спасена.


Тагове:   календара,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doziii - Много истинско! Такива неща стават ...
11.12.2008 12:14
Много истинско! Такива неща стават всеки ден, за жалост - преждевременно пораснали деца, които не искат да изживеят детството си, а бързат, ли бързат да пораснат; нагли и бездушни типове, за които на-важно е собственото АЗ; и неосведомени родители, които не смеят да се намесят в живота на все още незрелите си деца. За щастие в постинга стигаме до избавление, но в реалния живот....Колко изгубени души и колко провалени животи......
Поздравления, Berna!
цитирай
2. benra - dozii,
11.12.2008 12:18
чудесно сте доловила посланието, което изпращам чрез този разказ. Детството е толкова малък отрязък от време,че е е жалко да бъде унищожаван.И родителите трябва да са до децата си и да съумеят да им покажат пътя, по който съзряването се случва логично, а не драматично и болезнено.
цитирай
3. анонимен - О! Това момиче просто е имало къс...
11.12.2008 12:36
О! Това момиче просто е имало късмет, но се замислих за останалите, за тези, които не са успели да избягат и за това колко скъпо си плащат понякога заради желанието си да се правят на възрастни.
цитирай
4. анонимен - 1
11.12.2008 12:43
Посланието е пределно ясно .. да . Но те просто си го търсят . Някви по на 15 приличащи на около 20 . Какво да направи един човечец с нея , който затва е отишъл там и вижда няква кълчеща се , добре изглеждаща .. и аз бих се опитал .
цитирай
5. mitternacht - ...
11.12.2008 12:51
ЯяЯяяя стигааа!
Страх я е от мечки, а ходи да бракониерства, а!
Как ли пък не... "чакай, чакай".Ха.
Имаше един лаф-Все едно да застане на някой хълм по време на гръмотевична буря, да вдигне меден прът и да вика, че боговете са копелета.
Трябва да се напише и друг край, освен тоя "хепи енд" в който тя е изчукана така, че после да не смее да се облича като проститутка.

Съжалявам за бурната реакция, ама и без това съм се нагледал на подобни изпросвания.
цитирай
6. benra - wtfftlol,
11.12.2008 12:52
искаш да кажеш, че изнасилването е оправдан акт? Какво значи -търси си го?
цитирай
7. benra - mitternacht,
11.12.2008 12:54
ето ти си вторият, който казва-не на мене тия, ти си го искаш.
Да, наистина поведението на много момиченца е такова, че мъжът го приема за покана, за недвусмислено предложение. И вероятно едно - чакай, чакай- се приема като превземка и просто се игнорира. Но дали винаги мъжът разчита правилно сигналите, осланяйки се единствено на нагона си? Лежерното поведение не е непременно разрешение за секс.
цитирай
8. july26 - Бен,ти провокираш!
11.12.2008 12:57
Нищо ,де...:) Задаваш въпроси без ясни отговори.Защото отговорите не са еднакви за различните хора.И няма единствено правилен...
Мъжът е хищник,подготвил се е.Момичето не е жертвата според мен и не може да не е наясно със себе си поне донякъде,нали? Това, че си мисли едно пък то става малко по-друго..не мисля ,че я оправдава и я прави жертва.Та тя тръгва с нагласата да е ловец..на каква плячка обаче?!
Иначе провокацията ти е добре поднесена и ми харесва! Както обикновено..! И в твой стил...браво!
:))
цитирай
9. mitternacht - :)
11.12.2008 12:59
Виж, понеже навън е едно такова ведро време ще ти дам пример :)
Ако ти дойдеш при мен, полугола, танцуваме някакъв бавен танц... качиш с е в колата ми (такава няма, бъди спокойна... а чуди се как стремглаво... ъъ отнесох се), отидем на някое закътано място, та помисли си какво АЗ бих си помислил и дали първото нещо което не бих направил е да те доразсъблека.И дали самия факт че си там, самичка с мене... не е намек.

ммм... А ако пък те разцелувам и опипвам, нали не значи, че задължително те харесвам.
Тъй де, прекалено интимно стана хъхъ :)
цитирай
10. benra - july,
11.12.2008 13:00
излови ме, признавам:-)))
Мъжът е там с ясната цел.И момичето също си мисли,че целта е ясна, че е готова, че е подготвена за това, за което уж мечтае. Иска тя да ръководи, мисли си,че е способна, че е дошъл моментът.
Обаче какво се случва в момента, в който детето у нея се осъзнава? Когато разбира,че всъщност илюзията, желанието за нещо имагинерно са я подвели? И всъщност-има ли жертва в тази ситуация?Има ли и виновни?
цитирай
11. benra - mitternacht,
11.12.2008 13:02
на мен ми е ясно какво ти би помислил.Но една 16 годишна не разсъждава така, да не говорим,че изобщо не разсъждава.Защото тялото може да е съзряло, поведението може да е изкопирано, но там вътре все още дреме детското - поне в някои случаи, като по-горният.
А мъжът вероятно се чувства подведен...
А в нашия случай-би било частен случай:-)))Понеже навън е едно такова ведро де:-))
цитирай
12. анонимен - stiga s tazi statistika, obljakla ...
11.12.2008 13:07
stiga s tazi statistika, obljakla se jenstveno i se otdala na romantichn iluzii, no ..si go tqrsila... njama takova neshto...edinstvento koeot tqrsjta e malko vnimanie i nejnost..sexa idva mnogo po-kqsno...ili pone za edna dosta goljama chast..tova sa tqpite izvinenija na mqje,koito sa sviknali da si poluchacvat tova koeot iskat vednaga...
цитирай
13. july26 - Бен,момичето цял живот си мисли,че е подготвена или готова за нещо!
11.12.2008 13:20
Само дето в повечето случаи не е ясно какво е или не е достатъчно подготвено за него.Обикновено е комбинация от двете май...Та в тоя смисъл не е виновен вълкът,че му се яде агнешко, когато то му се поднася на тепсия. Освен това, и агнето май е решило да похапне...за каква вина изобщо може да става въпрос?! Ами твоят герой би могъл да е доста по-нежен и лиричен например и да остави в нея достатъчно приятно усещане,та така и вълкът сит и агнето...Не мислиш ли ,че е много вероятно и това, и на двамата да им е хубаво и жертви да няма, мм? Аз лично не мисля, че да получиш секс в случая е възползване някакво от страна на мъжа. Аре стига сме били виновни само заради това,че сме създадени такива от Онзи горе! Предполагам,че и на нея би и било интересно едно или друго продължение, иначе не би създавала поводи. Да не би да греша нещо?!
:))
цитирай
14. voinov50 - Да, да...
11.12.2008 13:21
Реалистична ситуация, провокираща множество размишления...
Поздравления за така поднесеното!
цитирай
15. allbi - Насрахват ми косите, Бени...
11.12.2008 13:29
Имам си вкъщи такива раноузряли особено едната и като знам разни разгонени мъжове с коя глава мислят и как губят контрол и нямам думи...
Не мога да я накарам да се захлупи и да се забули
като ханъма...Не желая да й смачквам самочувствието ...
Поздрав! Провокиращо размисъл творение...
Хубав ден!
цитирай
16. анонимен - Стига бе :)
11.12.2008 13:48
Добре де не е било отдавна поне когато аз съм ходил по дискотеките с фалшиви лични карти и тн. На последък в обществото пак се заговори за вечерни часове и как децата не било хубаво да ходят по нощните заведения. Аз като се замисля като малък ходих на дискотека само за да потанцувам да се позабавлявам и да се почувствам различен от повечето деца който спят в къщи. Днес ходя на дискотека по почти същите причини но откровено се дразня на именно такива момиченца на по 15-16 години който се мислят за звезди в дискотеката и са готови на всичко за да се почувстват малко по-големи. А най-лошото е че някой са болезненно откровени и разгонени е точната дума. Наистина едни такива момичета едва ли имат място в нощните заведение поне според мен на децата не им е мястото в дискотеките и клубовете. Но самият аз съм минал от там на тази възраст и честно казано не съжелявам. Вярно че може да ти се случат какви ли не лоши неща там но ако човек знае как да се пази и да се грижи за себе си не мисля че ще се стигне до проблеми. Ето примерно аз ходя на Дискотека 3-4 пъти на седмица и до сега не ми се е случвало да участвам в сбиване. Тъй като просто излизам да се забавлявам. Като цяло разказът ти ми хареса но е малко пресилен. Според мен не може да мислим че тя е жертва в случея сама си е направила избора.
цитирай
17. benra - july,
11.12.2008 14:33
би могъл да е по-нежен и лиричен, но не е.Той е първичен и единственото, което иска е да взима, без оглед на това как.Има вариант и на двамата да им е хубаво, но не по този начин най-вероятно.А и спри и стига-може да означава само едно-спри и стига.Независимо от прилюдията.И, да, вероятно е тогава мъжът да остане хм...много разочарован в очакванията си, но...
цитирай
18. benra - voinov 50,
11.12.2008 14:34
Благодаря!
цитирай
19. benra - allbi,
11.12.2008 14:37
аз съм убедена, че тя знае границата, защото мисля че ние, родителите, имаме точно такава функция-по подходящ начин да показваме как, къде, кога и с кого. Т.е. съмнявам се,че твоята дъщеря първо -би те излъгала, второ-би била толкова глупаво наивна.
Все пак ти си й майка:-)))
цитирай
20. benra - анонимен,
11.12.2008 14:38
според мен-децата нямат място в дискотеките.Следвайки твоята нишка на разсъждение, мисля че сме на едно мнение.
цитирай
21. d0d0 - благодаря
11.12.2008 14:50
за happy end-a. страх ме беше, че края ще е по-реалистичен. много хубаво написано, както винаги.
цитирай
22. benra - d0d0,
11.12.2008 14:52
аз пък ти благодаря, че ме прочете, както винаги и,че писа! Трябва да е happy end, този случай, просто другият вариант не искам да го виждам!
цитирай
23. marcusjunius - Значи те си го търсят?
11.12.2008 17:09
Ще бъда кратък.

Тийнейджърството е период на емоционална нестабилност. Като депресията - във всяка възраст.

Намираш депресирани хора по баровете. Напиваш ги. На края на разговора те казват мрачно "Не ми се живее."

Убиваш ги.

Невинен си. Те си го търсят.

Така ли?

Benra - хубав текст.
цитирай
24. hara73 - бях студентка , втори курс
11.12.2008 17:11
когато ми се случи нещо подобно .Беше зима , 22 часа вечерта и минавх през една градинка ,за да се прибера ,когато усетих ,някой зад гърба си и следващия момент нямах възможност да се движа. Изживях ,кошмара да крещя, все сила около мен къщите светеха ,някой ме чуваше и никой не излезе . Видях ,че така няма да стане и започнах да се моля и увещавам .Измъкнах се ,но никога няма да забравя кошмара ,който изживях ,нито човешкото безразличие ,към крясъците на някой ,който има нужда от помощ. Описала си го префектно . Поздрави.
цитирай
25. mitternacht - към последната мацка
11.12.2008 17:20
в такива случаи се носи спрей.Дори аз си нося, при все че съм мъж, при това-грозен и надали някоя лелка ще тръгне да ме.... Ако не-има и удобни газови пистолетчета, лекички но с доста хубав ефект.
В твоя случай никого не си провокирала.Там е разликата.
цитирай
26. benra - провокацията
11.12.2008 17:32
не е извинение.Маркус го е описал много хубаво.Поздрави, за което!
Не винаги означава не!
Някой може да бъде провокиран и от начинът, по който някой се движи, усмихва, говори, може да търси и да намира подтекст.Не говоря за описаната от мен ситуация, говоря по принцип за провокацията като оправдание.

hara, радвам се,че при теб нещата са приключили по-възможния добър начин, но ето ти казваш-травмата остава.
Съученичка на дъщеря ми, бяха на десет, когато детето привечер се прибирало от училище.Във входа, нейния вход я напада извратеняк.Добре че детето е било по-буйпо-започнало да вика,да рита, понечило да звъни по телефон.Е, извратенякът се уплашил и избягал.Но..бездушието-никой не излязъл, никой не се поинтересувал кой и защо вика.
Естествено този случай не е аналогичен с описаната с мен ситуация, дори подобен не е.Може би момичето от разказа дори съзнателно е търсело някаква тръпка, някаква емоция, нещо непознато...но, едва ли е искало да бъде насилено.Едва ли това е представата на което и да било същество за романтика.
цитирай
27. krassko - mitternacht
11.12.2008 18:18
Спрей и газов пистолет в ръцете човек който не може да ги използва могат само да влошат нещата. И вероятността момичето да остане живо е минимална, защото такава съпротива отключва допълнителна агресия. В такива случай линията на поведение трябва да бъде насочена единствено към ОЦЕЛЯВАНЕ.
цитирай
28. mitternacht - ...
11.12.2008 19:57
и това го има, прав си, но е доста относително.Всмисъл, ако отреагира, все пак-не е нормално някакъв изродо-изглеждащ да те следва по петите през нощта, онзи ще го направи труден за рисуване с няколко изстрела.А със спрей-ще се повъргаля и пописка малко.
цитирай
29. mochko - ...
12.12.2008 01:57
Радвам се, че Мирела се е измъкнала невредима!
Било й е урок за цял живот.
цитирай
30. nellka - перфектната Бени
12.12.2008 08:58
и една чудесна дискусия :))) каквото и да кажа все ще повторя някого, застъпвам изцяло мнението на Маркъс. не можем да оправдам своите действия със слабостта на другите.

Бени, прегръщам те, много добър и актуален разказ
цитирай
31. minavam - Хубаво е. Момчета, какъв спрей-...
12.12.2008 09:22
Хубаво е.

Момчета, какъв спрей-шокер-газов пистолет? Дрън-дрън та пляс, всичко става за секунди, ти докато го извадиш вече си обиздвижен, зад компютра си всеки е ербап, на живо нещата са други.

Бени, мерси за хепи-енда, другите варианти ги четем по вестниците и ги гледаме по новините, радвам се че тук си приключила нещата добре.
цитирай
32. benra - съгласна съм
12.12.2008 10:47
с мнението на краско, че неумелото използване на спрей или газов пистолет могат да отключат още агресия.

Нел, така е-не можем да се опрвдаваме със слабостите на другите!Цун!

минавам, не си представям друг енд, освен хепи.Поздрави!
цитирай
33. minavam - 32. benra
12.12.2008 10:55
да са ни живи и здрави щерките и да ги научим че всичко идва с времето си, дай Боже да не попадат в такава ситуация.
цитирай
34. benra - минавам,
12.12.2008 11:45
да-от нас зависят много неща, основните.Всъщност не случайно съм маркирала образите на родителите. Дай Боже да не!
цитирай
35. анонимен - 2
12.12.2008 17:38
ясно е , че от женската ви гледна точка тва е брутално несправедлива и необяснима постъпка на човек мислещ с кура си .. но някъв анонимен пич го е казал повече от точно :

откровено се дразня на именно такива момиченца на по 15-16 години който се мислят за звезди в дискотеката и са готови на всичко за да се почувстват малко по-големи. А най-лошото е че някой са болезненно откровени и разгонени е точната дума.

----

реално точно си го търсат .. все пак ИзнасилвачЪТТ закво е отишъл там ? Тъпо е да изкарвате мъжа виновен . И плюс тва хубавата Мирелка след тази готина случка вече ще знае кво е и ще стане бруталната БЕГЕ ПартиСтар , коят се клати само с лоши батковци с Голфчета .
Гацо Бацов - Седаш ми в скута . мп3 . Пускайте !
цитирай
36. minavam - 35. wtfftlol
12.12.2008 18:30
Човек, преди всичко това са деца. Чужди нечии деца, решили да се правят на възрастни. тези нечии чужди дъщери не се кълчотят там защото искат да бъдат изнасилени и нито един нормален мъж няма да посегне на сестри Билнейски. Психопат, боклук, убиец, изнасилвач - да, ще им посегне. но не и нормален мъж с адекватни реакции, оправдавайки насилието си с клишето "Ми те си го просят". надявам се да нямаш дъщеря или сестра, която да я сполети подобна случка. тогава би ми било любопитно как ще оправдаеш насилника на близкият човек. Сигурно, ще й речеш че тя си го е просила.
цитирай
37. krotalka - Много е истинско Бени!
12.12.2008 23:24
Така се получава, когато бързат да порастнат, когато "морето им е до колене". В твоя разказ има хепиенд, но в живота не винаги е така. Дано тези към които е насочено го прочетат и си извадят поука!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: benra
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4391836
Постинги: 739
Коментари: 12621
Гласове: 29486
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031