Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2008 10:15 - Когато другата в мен се развихри
Автор: benra Категория: Изкуство   
Прочетен: 5508 Коментари: 19 Гласове:
0

Последна промяна: 18.11.2008 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Какво ли ще да е да съм блондинка? – този въпрос нееднократно е минавал брез брюнетската ми глава, човъркайки емоционалното ми любопитство.Веднъж дори стигнах до там, че да се направя на руси кичури. Но експериментът се оказа не особено успешен.Кичурите първо станах розови, после –шарено-червеникаво-бозави. Вместо в полу-блондинка се превърнах в нещо като проскубан родопски китеник . Това, разбирате,  категорично ме отказа да гоня реалното блондинство. "Русо гладно нема"  бил казал народът.    
      А народът рядко греши, по която причина, както и по ред други, един ден, в пристъп на виртуален глад,  създадох sexy_blondi.
Sexy_blondi беше около 25-годишна - достатъчно млада, за да е секси и достатъчно зряла, за да е блонди. Не беше ниска,но не беше и някоя върлина, от която мъжете получават остро чувство за нискоценност . Ръстът й беше съвършеният- точно метър и шестдесет и осем. Очите й бяха черни, като маслини или като на Салма Хайек, Пенелопе Круз или която и да е произволна латино холивудка по избор. Бедрата - като на по-ниска версия Джулия Робъртс , Дарил Хана или може би като на Нети? За дупето сравненията не са така изобилни - Дженифър Лопез и само Дженифър Лопез, но една идея по стегнато  А гърдите? О, гърдитее!!!! -самото естествено,натурално, природно, божи-дарно  съвършенство - без аналог, обиколка 95, чашка Це. Косата на Sexy_blondi имаше онзи наситено  рус цвят, който даваше усещане за слънчев лъч, промушил се през есенна гора и улучил те право в слънчевия сплит.
     Sexy_blondi беше създадена, за да покорява, да пленява, да превзема, да владее, да властва. Не говореше много, не беше от ония празнодумни блондинки, които веднага биват набеждавани за бивши брюнетки. О, не-при нея всичко беше в рамките на очарователната мярка.  Самата й поява беше повече от красноречива и мъжете , сякаш хванати от ласото на умел ловец на мустанги, падаха безпомощни в краката й. В началото тази ситуация й се струваше безкрайно забавна. С огромна наслада събираше завоеванията си, дори ги подреждаше по интересност.Правеше си своеобразна колекция . Gotiniqt я разсмиваше с умението си да разказва виц след виц по начин, който  й допадаше.Определено харесваше мъже с чувство за хумор. Tuzara беше голямо дърво.Не си признаваше,че гледа "Секса и Града",никът му нямал нищо общо с героя от сериала, но въпреки това упорито твърдеше, че sexi_blondi  е идеалната комбинация между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал. Eba4a_25 - много циничен в началото, нахакан, дори брутален. Беше й забавно да гледа как примката се стяга около врата му и  го превръща в съвършения романтик - устройваше й вечери на свещи, пълнеше ваната с ароматни соли и масажираше нежно раменете й, оставяше й малки подаръци-изненади на най-невероятни места. Като същевременно я докарваше до категоричен оргазъм.  Vas_ilev й предложи брак на третата среща, искаше от нея три деца, като в замяна предлагаше къща с двор и куче плюс достатъчно в акции и облигации, без ипотека. Ипотеките са за балъците-казваше той, излъчвайки неоспорима компетентност. Такива бяха нейните мъже – съвършено различни и странно еднакви в привързаността си към нея. Имаше ги, когато и както си поиска. Обожанието им винаги беше на нейно разположение. И тя много добре знаеше защо.Защото  им даваше  точно това, от което се нуждаеха. Тя съумяваше да бъде тази, която въображението им рисуваше, тя беше самото съвършенство от съвършените им блянове. Тя умееше да бъде единственаТА!
      И аз й завидях. Колкото повече я опознавах, толкова повече растеше червейчето на завистта в душата ми. Sexy_blondi ме караше да се чуствам непълноценна, непълна, ненужна. Засенчваше ме, като същевременно ме игнорираше по един много презрителен и обиден начин. С течение на времето зае почти целият ми периметър. Когато се опитвах да избягам от нея, ставаше още по-лошо - сякаш бях избягала от себе си. Времето започна да не ми стига, губеха ми се моменти, съпругът  ми ме попита дали не съм си хванала любовник.Държала съм се била неадекватно. Отнесена съм била, странна, непозната.
   - Не, мили, аз съм, твоята кифличка –смънквах в отговор на подозренията и му лепвах една целувка на нацупените устни.
  - И целувките  ти са някак си различни - изсумтяваше той и аз разбирах, че бях допуснала блонди много по-далеч, отколкото прогнозирах.

     - Ей,блонди, глей къде караш, ма офцо! - оказа се,че правя неуспешни опити да сгазя тълпа пешеходци мирно пресичащи на зелено. А дори не помнех кога и закъде съм тръгнала, лаптопът лежеше на седалката до мен.
Отбих. Около десет минути се взирах в екрана, от който ми се хилеше моето второ аз. Първоначалнният гняв отстъпи на хладнокръвна решимост. Протегнах пръст и без грам съжаление натиснах - изтрий! Това беше. Лесно, бързо, дори безболезнено се върнах в света на брюнетките.
           От известно време друго любопитство гложди неспокойните ми мисли…Какъв ли мъж би излязъл от мен?


Тагове:   мен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. victoriavselena - Аз имах клиента блондинка
18.11.2008 10:36
Но естествено руса. Доде при мен много нещастна, защото всички мъже говореха с нея "като с блондинка" и никой не я взима на сериозно. Нито приятелите й (виждат в нея еднократна връзка), нито шефа й (смята я за тъпа). Само след10 срещи момичето разбра, че тя взима решения като блондинка,т.е. се старае да докаже, че вицовете не са само вицове. Всичките й избори бяха лекомислени. Тя смени шаблона си за избор и в резултат - смени работата си, получава двойно по-добро заплащане, пътува два пъти по-кратко, намери си приятел и след няколко месеца се преместиха да живеят заедно, изкара шофьорска книжка ОТ РАЗ!!! Записа се да изучава търговия с недвижими имоти. Само след 10 срещи, което е 3 месеца!!! Има и чудеса по света и голяма част от тях се извършват именно от блондинките.
цитирай
2. allbi - Ха
18.11.2008 10:44
Верно трудно се става блондинка, Бени и химичната реакция е трудна, вервай ми...
После си викаш - изблондях и изпростявам...:))
Свикнах си ...Блондински поздрав !
цитирай
3. анонимен - Не може да се слагат такива обобщения!
18.11.2008 11:21
Аз мисля, че не могат да се слагат такива обобщения за всички блондинки. Имам чувството, че завситта наделява в коментарите за тях. Всеки има право да бъде какъвто си иска, това какъв цвят е косата ти не определя какъв си като човек. По същата логика трябва да станем расисти и да не приемаме всички различни от нас. Много са тъпи тези лафове за блондинките още повече че са пълни глупости. Навсякъде има глупави хора и хорица незавсисимо как изглеждат. Защо например не споменем Мия Фароу, Джейн Фонда, Катрин Хейгъл, Хилари Клинтън, Джоди Фостър, Грета Гарбо и много, много други блондинки. Изкуствени или не, всеки може да изглежда както си иска и това не е повод да се определя характера му, а още по малко ума му! Въпреки, че автора намеква, че мнението за блондинките не е правилно, отново се усеща и намека за обратното.
цитирай
4. benra - victoria,
18.11.2008 11:27
не съм убедена че е било така поради цвета на косата.Дали проблемът не е бил в това кък се самовъзприема?
цитирай
5. benra - allbi,
18.11.2008 11:28
брюнетски от мен!
цитирай
6. benra - анонимен 3,
18.11.2008 11:30
естествено че цветът на косата е без значение.Надявам се текстът ми да се приема с нужната доза хумор, защото аз лично съм вложила автохумор в него.Поздрави!
цитирай
7. gothic - А от мен мъжки поздрав и на брюнет...
18.11.2008 11:36
А от мен мъжки поздрав и на брюнетката и на блондинката! А ако видите и някоя червенокоска наоколо, предайте поздрава ми и на нея :)))))
цитирай
8. victoriavselena - точно така
18.11.2008 11:39
тя си мислеше, че те си мислят. Проблема не беше в цвета, а в това че тя решаваше и избираше според очакванията на другите. Модела на мислене й беше на "блондинка" и тя вярваше на тези, които и казваха че е глупава, а не на тези, които й казват че е умна. Сега тя си повярва и успя.Но в процеса на разговорите й се проясни този факт и това че има избор на кого да вярва.
цитирай
9. angelche - i az sym bila blondinka-
18.11.2008 11:51
хич не съм доволна. Беше ужасно. Едва го изживях и рискувах да ми опада косата, но да съм брюнетка.
цитирай
10. анонимен - Винаги съм била блонди, а като дете ...
18.11.2008 12:33
Винаги съм била блонди, а като дете ми беше патешко русо:))) Сега въпросът има естетическа страна и това дали се чувстваш добре в ..косата си:)
Да се робува на моди е изключително тъпо, затова вътрешното решение е най-правилно.
Затова, винаги ми ставало мъчно за жени, които си мислят, че със смяната на цвета на косата ще се ъпгреднат във по-висока версия.
цитирай
11. kapricia - И аз се пробвах с кичурите, само че в ...
18.11.2008 12:58
И аз се пробвах с кичурите, само че в моя случай се оказах просто на петна. После видях една дама в подобна разцветка да ме гледа съзаклятнически. Оказа се, че е изръсила луди пари, за да докара ефекта, който при мен беше резултат от невнимание и пълна липса на опит.
цитирай
12. hara73 - Бени ,толкова си интересна без ,
18.11.2008 13:02
да си блондинка. Не губи ,от чара си ,моля те :-))) Истината е в това ,че природата е казала ,тежката си дума ,ако се промениш ,драстично вече няма да си ти ,но цвета на косата ти не те прави друг човек. Хората около теб ,ще те виждат различна ,а ти ще си си същата. Важно е да знаеш, ти какво искаш всъшност.
цитирай
13. nellka - всячески те харесвам!
18.11.2008 14:31
и се посмях от сърце, щото напоследък го даде едно... меланхолично :) не че не ти отива! отива ти и още как?!
cheerful Бени - те това ми звучи добре! :)))

Готик, мерси за поздрава :))) червенокоса съм :))
цитирай
14. benra - kapricia,
18.11.2008 14:33
какво излиза?Експериментите сами ни подсказват правилния цвят:-))
цитирай
15. benra - hara,
18.11.2008 14:34
Даже не съм убедена,че хората около нас ще ни виждат различни.Може би само за някакви си 5-10 минути, после отново сме си самите ние.Поздрави и благодаря за хубавите думи!
цитирай
16. benra - Нел,
18.11.2008 14:34
споделеност е твоето име!Цун!
цитирай
17. анонимен - az
18.11.2008 15:25
Другата в теб май е доста по-освободена и с развихрена фантазия.Харесва ми.Хихихих
цитирай
18. vitaldesire - Любимия ми разказ
18.11.2008 15:28
става това! Но защо имам чуството, че съм ти го чела преди това?!? Нещо ми се върти в блондинската главица.
Не, не , не и пак не...аз просто съм очарована, запленена и прехласната. И не от секси-блондито, а от тази игрива женственост, която мен лично винаги ме пленява и докато бях Снежанка-брюнетка и сега когато съм Барби гърл. Факт - и Червенокоса като Ариел да се направиш припадащи ще има винаги,когато Бени реши да поиграе :))))
цитирай
19. krassko - Мъжете онемяха...
18.11.2008 16:13
Няма по прекрасно нещо за един мъж от това като отвори очи сутрин, да види русите коси разпиляни на рамото му. Или като върви по мокрия пясък на плажа нежно прегърнал блонди през кръста да усеща изпепеляващите погледи на мъжете. А Мерцедес джип 4х4 - това съвършенство на техническата мисъл създадено единствено като допълнение към русите къдрици. Преди години бях на концерт в зала "Чайковски" в Москва с една изключителна блондинка. Но блондинките вечно закъсняват. Когато влязохме в залата, концертът беше започнал. А на мъжете нещо им стана и в залата се чуваше скимтене на малки кученца. Диригентът спря, обърна се, изгледа одобрително русата богиня и започна концерта отначало.

Не знам какво е да си блондинка, но знам какво е ДА СИ С БЛОНДИНКА.

benra - Поздрави за написаното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: benra
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4391944
Постинги: 739
Коментари: 12621
Гласове: 29486
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031