Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2014 15:17 - Тялото срещу духа – Контролът и преживяванията
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3797 Коментари: 0 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Поне в САЩ не можете да включите телевизора и да не видите някаква яростна атака центрирана около тялото, или да чуете нещо, което има връзка с управлението на тялото. Чувате, че еди-кой-си умрял (ридай/тъгувай), трябва да направиш това/не трябва да правиш това, трябва да ядеш/не трябва да ядеш еди-какво-си, за да накараш тялото да живее по-дълго, да вземаш това лекарство, да проверяваш тялото си, защото нещо (ах!) може да се развива в него. Вируси, промивки, параноя, СТРАХ... - всичко това са грижи на тялото. Дори в политиката всичко е основано на свързани с тялото страхове. Американското правителство казва “ако не ни оставите да наложим повече фашистки мерки над вас, някой неизвестен терорист може да направи нещо в тази страна.

Страх, СТРАХ, С Т Р А Х!!!

 

Всеки път физическото тяло реагира на това. Влиза паниката. Това е реакция за самосъхранение, подсилена от въведените от извънземни ДНК команди. Всички аспекти на обществото искат да вярваме, че всичко е съсредоточено около оцеляването на тялото. Още митове: “животът е свещен” в случая с двете кули (за които отговорност носи правителството) или случаят в Оклахома където (отново правителството) взриви онази сграда. Можете да се сетите за още много такива случаи.

 

Физическите тела властват над инкарнациите с Висш Аз, защото и докато тези инкарнации не са духовно способни да преодолеят тялото. Може да се запитате дали това не означава, че и самият Висш Аз на такива хора също е незрял. Отговорът е “не”. Висшият Аз позволява на удълженията си да се инкарнират според правилата на Играта. Помнете – основната линия за инкарнациите в трета плътност е ПРЕЖИВЯВАНИЯ.

 

Ако инкарниращият се дух е влязъл с ПЪЛНО съзнание, това ще сведе до нула повечето от преживяванията. Даже при Последователните Инкарнации първата инкарнация е празна страница. Да си спомниш миналите животи ги връща до първата им инкарнация. Последователните Висши Аз също трябва да играят по правилата на Играта, тъй като те важат за тях.

 

Играта за едновременните и последователни инкарнации има склад за ВСИЧКИ преживявания на този Висш Аз и подава импулси от информация към своите инкарнации въз основа на това какви преживявания е имал и от какви преживявания все още има нужда. Поради това, Събудената Финална Инкарнация получава повече енергия от Висшия Аз и осъзнава неща, които другите инкарнации на този Висш Аз изобщо не осъзнават, или го осъзнават само до известна степен. Доминантните инкарнации са ЕДНО с тези, които са по-осъзнати и това също зависи от много неща. Моята цел тук не е да навлизам в тези подробности, а да ви кажа, че съществува метод/план за всеки инкарнационен цикъл на всеки Висш Аз в трета плътност на Земята (бързият път) или в последователните светове от трета плътност – агонизиращо БАВНИЯТ път от гледна точка на Висшите Аз на земните хора.

При инкарнациите от ниско и средно ниво инкарнациите на Висшия Аз варират от такива с “чисти досиета” до такива с минимален духовен контрол. Това позволява на техните физически тела да правят техните си неща и тези “неща” са преживяванията – както добри, така и лоши, които помагат на духа да израсне. Освен това, много важно е за инкарнациите да видят, вкусят, помиришат, усещат, чувстват и ядат колкото могат. ВСИЧКИ тези сензорни преживявания се съхраняват във Висшия Аз. ВСИЧКО, което ВСИЧКИ инкарнации са направили се съдържа в перфектната памет на Висшия Аз.

Помнете, осъждането за добро и лошо са средства за контрол, които принадлежат на трета плътност. В по-висшите плътности те не съществуват. Това са само различни преживявания. Малцина от вас, които четете настоящия текст, можете да контролирате това, което става между онези, които отдавна са преодолели фалшивите ограничения на “свещеното тяло”. Когато не сте на вълната на управлението от физическото, може да ви сложат етикет “патологичен случай”, “нечувствителен”, “безчувствен” и т.н. Всички тези термини се използват, за да се усили контрола на тялото над духа. Щом духът стане достатъчно зрял, обикновено в Много напредналите и тези на по-високо ниво инкарнации, започвате да виждате колко временно средство е тялото.

Тялото/животът не са “свещени”. НИЩО не е свещено. Ако нещо е свещено, това са ПРЕЖИВЯВАНИЯТА, в които Висшият Аз намира своите съкровища. Всяко преживяване/усещане, които Висшият Аз е имал посредством своите инкарнации, може да бъде “дублирано” на по-висшите плътности точно каквото е било в трета плътност.

Харесвате вкуса на ваниловия шейк? Преживяването за вкус, текстура, температура и т.н. се записват във вашия Висш Аз и могат да бъдат използвани от вас ПО ваше ЖЕЛАНИЕ след като вашият Висш Аз, особено Финалната инкарнация завърши и тази Финална инкарнация е призовала всички други инкарнации на Той/Тя да се върнат. След това Финалната инкарнация се приспособява към ВСИЧКИ инкарнации на Той/Тя и се придвижва напред. Прекрасно. Този сегмент е сложен и не очаквам от вас да го схванете изцяло. Работете с това, което можете и оставете другото встрани.

Това, което е покрито от вложените от Орион команди в ДНК: Защитавай капризите на жената дори без оглед на това какво или кой е прав. Възпроизвеждай се независимо от това дали можеш правилно да се грижиш за своето поколение. Наличие на “вътрешна” нужда да се умножава населението. Хетеросексуалността цели размножаване, поддържане на конфликта между половете и поддържане на  доминирането на женския пол - явно или скрито. Подчинявай се на божествата и авторитетите включително на свещениците. Вярвай, че има само “един път” на развитие. Ориентирай се към спасение отвън. Съобразявай се със стандартите. Вярвай, че си своето тяло. и в това, че “веднъж се живее”. Целият живот е “свещен” – но непрекъснато стават убийства на други от собствения вид. Противопоставяне на абортите. Необходимост някой да продължи рода.

Това, което е покрито от желаещите да израснат: Разпознаване на командите на Орион. Третиране на другите не като пол, а според техните достойнства и желанието им за растеж. Никога не отхвърлят някого заради неговия пол. Възпроизвеждането се основава на възможността да поддържаш живота и на нуждата от умножаване на населението /на второ място/. Ключът тук е необходимостта. Виждат хетеросексуалността като изкривяване на Духа, но признават ролята й в Играта/като преживяване за по-малко напредналите инкарнации. Търсят преживявания и разнообразие. Следват собствения си път независимо от мнението на останалите и никога не считат, че “дължат” на някого обяснение за избора си на път. Никога не налагат своето мнение на другите. Защитават се само, ако са нападнати. Разбират, че понятието за спасение отвън е лъжа. Виждат тялото като средство за Духа – нищо повече. Разбират, че други раси използват хората за различни цели. Генеалогията няма значение за тях.

Вал Валериан





Гласувай:
50



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263451
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031